UV gelovi,lakovi i sva ostala prateća oprema,

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa Baki tvoja kao inkubator,,mozes da lezes pilice xaxaaxaa

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
maric je napisao(la):
Taman sam hteo da pitam za UV lak I epoksi..stavljao sam juce neke gumice pravio pupe I predjoh obicnim lakom I istopi se ko nista..e sad cime bih jos mogao da lakiram I koje su varijante sa epoksijem I UV lakom za susenje.Pretpostavljam da je UV lampa za UV lak..
druze maricu vecina lakova za nokte su ti na nitro bazi i zato tope skoro sve pogotovu oni sto brzo suse a sto se tice lampe uv ja uzeo za sto bi se reklo zene za nokte lampa u slovu u jedna sijalica i radi na punjac odnosno usb ali svaki punjac od novijih telefona pase  susi ko blesava svega kosta 20eu. eko ju je video

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Nisu sve lampe iste i nisu svi lakovi isti. Ja sam probao da nadjem jeftinije lakove, pa sam se igrao sa lakovima sto koriste zene za nokte i sve radi dobro, susi se super ali otpada, recimo kad premazes preko scud back-a momentalno otpada, preko poroznijih povrsina malo bolje drzi dok ne dodje u dodir sa vodom ili kamenom. Sve je to ravno k.... Bocica dobrog laka od 10ml kosta 15eura. Postoje i gelovi koji se koriste za lepljenje ociju i druge stvari, kad se osusi bude malo lepljiv, ali se premaze sa tecnim lakom i opet osusi i sve bude extra.

Lampu da valja ne mozes da kupis bez 100-150eura, ja koristim KBNL UV Lackier-Set 2 i KBNL UV Lackier-Set 3 sa ovog linka
http://www.fishing-products-shop.com/uv-lackier-ger%C3%A4te/

Kao i rucne lampe koje sam povezao na punjac od mobilnog telefona i njih koristim samo za povrsno susenje, dok gore pomenute lampe za konacno susenje 5-6minuta.

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
evo ovu lampu ja imam i dosad susi sve uv lakove
ess_miniLEDlamp.jpg

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
maric je napisao(la):
Koliko su bile te kod Popa ? tj koji kes?

Ne znam tacno, mislim da je cena bila oko 20 eura. Iskreno zaboravio sam ali znam da nije bilo skupo.
A recite mi kako li bi bilo da se pokusa sa UV lampom koja sluzi za kontrolu kad se odrzavaju neki od izbora u republici?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E sad Sumke reci mi ti imas onu gde napakujes brdo musica i susis ipak ti zivis od toga a reci mi kakve su ove od 29 svajcaraca..meni treba nesto da susim pupe kad ih premazem ne mislim komercijalno da je koristim

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Ovo je najbolje rucna UV lampa koja moze da se kupi, ja sam je povezao na punjac od mobinog telefona da se ne zezam sa baterijama. U poredjenju sa svim ostalim lampama koje imam, je deset mesta ispred.

http://www.flywithus.ch/clear-cure-goo-pro-plus-curing-light.html#.VIX3k9KG_58

Sa njom kad pravim poklopce na kamenjarkama sa gelom, susi momentalno, sto druge lampe nema sanse da urade.

http://www.flywithus.ch/fliegen/nymphen/semi-realistic-stonefly.html#.VIX4TNKG_58

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ovo je u Francima? a reci mi koliko muva moze da se izvuce od tog pakovanja laka i koji je lak ok?

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
maric je napisao(la):
E sad Sumke reci mi ti imas onu gde napakujes brdo musica i susis ipak ti zivis od toga a reci mi kakve su ove od 29 svajcaraca..meni treba nesto da susim pupe kad ih premazem ne mislim komercijalno da je koristim

Dobra lampa za to sto ti treba, povezes je na kineski punjac za mobilni telefon, napravis mali stativ i ispod postavis muvu, za 4-5 minuta je suva isto kao da koristis stonu lampu, sli samo na punjac. Baterije moraju da budu uvek pune ako mislis da suse kako treba, cim se istrose oko polovine ne susi kako treba i mozes da ih bacis ili ubacis u daljicki za TV u kome rade godinu dana-eto ti poredjenja koliko treba da su pune baterije. Moj savet ti je punjac i struja, uvek sija jednako dobro i ne trosi se.

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Uzems lak Typ N od 5ml i trajace ti za 500 muva ako mislis da mazes pokrove. Ako hoces da radis mrave ja izlakiram 2000komada od jedne kutije, a ako hoces tela i gamaruse 200-300kom.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sumadinac je napisao(la):
Uzems lak Typ N od 5ml i trajace ti za 500 muva ako mislis da mazes pokrove. Ako hoces da radis mrave ja izlakiram 2000komada od jedne kutije, a ako hoces tela i gamaruse 200-300kom.

To mi je za 2 godine xaxaxaxaxa..ova plava lampa je 60 eura..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ae molim te stavi link za taj lak da pogledam..stavljam na musicu pomocu ovih dodataka za tubu..

Vrh Dno