zašto da ne........javiću vam pravovremeno pa da i ja vidim tu galovicu gde se okupljate.....će da vezemo celu noć.......oholi je napisao(la):pa ako naidjes u bg, rado cu ti pozajmiti stegu i materijale da i nama pokazes
zašto da ne........javiću vam pravovremeno pa da i ja vidim tu galovicu gde se okupljate.....će da vezemo celu noć.......oholi je napisao(la):pa ako naidjes u bg, rado cu ti pozajmiti stegu i materijale da i nama pokazes
bogi je napisao(la):kad se odradi paraloop odozdo onaj središnji deo nožica jednostavno se skinu makazicama da ostanu samo nožice po strani taka da kad legne na vodi itekako dobro stoji
to se uostalom i traži funkcionalnost sve je ostalo estetski deo posla.........neko to radi mnogo lepo neko pak ne pridaje neki značaj lepoti i proporciji što opet ne znači da takva muva neće da lovi, sve je stvar lične prirode kao i iskustva.....velika je mogućnost kod ovih Ibrovih krila i ta da se mogu prstom raširiti tako da stoje u spent varijanti i tako ovakvoj imitaciji opet dođe kao veoma dobar stabilizator na vodi....gringo je napisao(la):Znaci i ti šišaš muve
Vrlo malo ljudi znam koji to praktikuju jer ne zele da naruse estetiku ili sta vec, mada se cesto sa par rezova :-X dobija znatno funkcionalnija muva.
Mr.Zakula je napisao(la):Woven body Ecdyonurus..
![]()
MožeMr.Zakula je napisao(la):Naravno da pristajem,sledeceg chetvrtka tema sekcije ce biti "Woven tehnike".
Gogo je napisao(la):Jel to neko objavio takmičenje u FT, šta sam propustio ?
Compshop![]()