Milanče je napisao(la):Ja ovo godinama radim. I jeftinija je :yeswink:
Posto je uopste sada neka pletenica?
Milanče je napisao(la):Ja ovo godinama radim. I jeftinija je :yeswink:
simpson H je napisao(la):Milanče je napisao(la):Ja ovo godinama radim. I jeftinija je :yeswink:
Posto je uopste sada neka pletenica?
tomasini je napisao(la):http://cgi.ebay.com/Power-Pro-Spectra-Braid-8-lb-300-yd-Hi-Vis-Yellow-New_W0QQitemZ260362503331QQihZ016QQcategoryZ31706QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1713.m153.l1262
Milanče je napisao(la):Evo na šta je mislio i šta troši Milanče. Košta oko 8EUR 100m. Jednom se stavi na čekrk i večno traje. Provereno ne farba strunu![]()
simpson H je napisao(la):Milanče je napisao(la):Evo na šta je mislio i šta troši Milanče. Košta oko 8EUR 100m. Jednom se stavi na čekrk i večno traje. Provereno ne farba strunu![]()
Pa to je Milance skuplje od bekinga jer 100m 20 ili 30lb kosta 700dini provereno ne farba strunu.
Milanče je napisao(la):simpson H je napisao(la):Milanče je napisao(la):Evo na šta je mislio i šta troši Milanče. Košta oko 8EUR 100m. Jednom se stavi na čekrk i večno traje. Provereno ne farba strunu![]()
Pa to je Milance skuplje od bekinga jer 100m 20 ili 30lb kosta 700dini provereno ne farba strunu.
Moguće, zavisi od kog backinga, odakle se poručuje,...
Ima i jeftinijih pletenica meni je ova fancy pošto je žuta![]()
simpson H je napisao(la):Pa zuti RIO kod mene kosta 700 din![]()
Milanče je napisao(la):simpson H je napisao(la):Pa zuti RIO kod mene kosta 700 din![]()
jbg nisam znao, a i ovo mi je na 5 min. pešakaDaj malo reklame, ni ne znamo šta sve imaš
![]()