Pa ne znam tehnika mi je ono back cast pa kad mi se napuni štap ja uradim foward cast,stop i sve tako ,to je valjda to . ..a možda jednostavno moj štap nije predvidjen da ispucava toliku težinu na dvadeset i kusur metara ,strimer (najčešće zec od 15-18 cm , dvorepi sa epoksi glavom ) + sinnking polyleader .Bez polyleader ispucam destinaciju od 22-23 m ( toliko smo merili ) a sa polyleaderom jedva 20 m ,koristim strunu attack wf9 na RST'u #9 ,ta struna ima neku glavu od 10 m dužine . Evo uporedjenja radi recimo sa štapom Vision 3 Zone #8 ispucam celu strunu do bekinga 25 m sa 3 false casta i strunom attack wf8 i sa nekim laganim bucov strimerom naravno bez polyleadera ,nisam neki caster ali pretpostavljam da mi nije tehnika toliko loša ,možda bi neka druga struna bolje pasovala na ovog RST'a da ga jebem vidim ima sada neka nova struna Vision Big Daddy sa kratkom glavom od 8 metara ili možda ipak štap #10 ,plašim se da sa povećavanje klase štapa ne izgubim onaj jedinstven osećaj borbe kada imate ribu na mušičarcu ... Koliku vi pokrivate destinaciju i sa kakvim strimerima ?