PROTA71 je napisao(la):Dexa, sacuvajte tu reku,prelepe su ribe...prave
Voleo bih da pored ovog mog betona protice kakva recica sa ovako lepom populzcijom potocne pastrmke...![]()
PROTA71 je napisao(la):Dexa, sacuvajte tu reku,prelepe su ribe...prave
Voleo bih da pored ovog mog betona protice kakva recica sa ovako lepom populzcijom potocne pastrmke...![]()
PROTA71 je napisao(la):Razumljivo je Nikola zasto mi i toliko volimo Gradac, hvalimo ga i pominjemo...75min. voznje od Beograda i eto te na vodi sa zavidnom populacijom pastrmke i maricevih lipljena...a i po kojim lepim primerkom klena u gornjem revirskom delu..
Pecao sam i imao ulove ribe u meri na Visocici i za mene je to bila sjajna avantura...divlja riba i vec 100 puta ponovljena prica da je ta bila prvi put na udici pa je borba stvarno bila lepsa nego sa ubacenim ribnjackim formama..
Zato i jesam i treba hvaliti svaku vodu u Srbiji, maticna nam je zemlja po rodjenju i prebivalistu (a i lepse nemam) ...SACUVATI SAMO, moramo zbog buducih generacija, novih narastaja...Svaka inicijativa je dobra inicijativa!!!
http://www.ribolov.co.rs/ujedinjeni-ribolovci-srbije/
Divno je ono sto se radi na Gradcu i jako cenim te ljude sto zavrsavaju tamo posao .. Ocekujem bolje vreme i na mojoj reci,pa se nadam i susretima sa nekim ljudima sa foruma . .PROTA71 je napisao(la):Razumljivo je Nikola zasto mi i toliko volimo Gradac, hvalimo ga i pominjemo...75min. voznje od Beograda i eto te na vodi sa zavidnom populacijom pastrmke i maricevih lipljena...a i po kojim lepim primerkom klena u gornjem revirskom delu..
Pecao sam i imao ulove ribe u meri na Visocici i za mene je to bila sjajna avantura...divlja riba i vec 100 puta ponovljena prica da je ta bila prvi put na udici pa je borba stvarno bila lepsa nego sa ubacenim ribnjackim formama..
Zato i jesam i treba hvaliti svaku vodu u Srbiji, maticna nam je zemlja po rodjenju i prebivalistu (a i lepse nemam) ...SACUVATI SAMO, moramo zbog buducih generacija, novih narastaja...Svaka inicijativa je dobra inicijativa!!!
http://www.ribolov.co.rs/ujedinjeni-ribolovci-srbije/
...a zato juce ni cvrk nismo imali....pederi peglali reku ispred nas...pa hebo sam im i ja mater usranu ... prvo smo ih videli ispod mosta u Sumrakovcu,a onda na pola puta do centra Zlota,da bi videli jos jednog majmuna kod stadiona za veliki fudbal... :machinegun:Dexa89FLY je napisao(la):Da prostite jeb'o sam mater juce nekim majmunima sto dosli na zivi da pecaju,od ponedeljka pocinje redovna kontrola svaki dan pa cemo da im vidimo ledja..