bla,bla,bla....koju tera godinama(fali tekst) :yeswink: "
nije uspeo da preokrene"...na svoju vodenicu
Elem, bez obzira što na to gledamo iz različitih uglova jedna stvar postoji i ponavlja se redovno od slučaja do slučaja...
Navijačima partizana, drugog bitnog sportskog društva u Srbiji ovolikoj kolika je a i van njenih granica...je strašno da priznaju poraz,teško im pada nemoć njihovih pulena, vedeta..Zašto????Verovatno kompleksi...opravdano sa jedne strane...Zvezda i Bari,Tokijo itd...mada jasno je da to treba da je reper i motivacija a ne depresija,frustracija i kompleksi

Utakmicu sam gledao u starom kraju, okružen prijateljjima iz detinjstva..kafić, nas 20-tak ljudi 35-41god.starosti iz oba tabora..žao mi je što nisam slikao i postavio fotku da dodatno ulepšam ovaj post(užasan moj propust)...dosta momaka vidjenih na Severu a i na Jugu 90-tih, momci sa mnogo kilometara staža na obe tribine...pivo naravno i osmesi koji se nisu skidali uprkos toka utakmice i konačnog rezultata :yeswink: :yeswink:

Sad verovatno sve ovo dolazi sa godinama, ko vino smo ili bar neki gotivan skivi ili konjačić

...ali tolerancija,fleksibilnost koja se čula...naravno i napušavanje,podjebavanje,zafrkancija i to slengovano lokalnim dijalektom(Medak Republika) upotpunila su mi jedno predivno veče,muško,sportsko veče

Ako nije zgore za pomenuti, svetsko prvenstvo je u futsalu, dobri smo mada juče nas nije htelo i nije se uspelo dalje proći od previše srećnih igrača malog fudbala iz Argentine...izgubili smo sa 2:1 u četvrtfinalu