ZVEZDA

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Pa što vaš taj šampionski trener makar jednom ne uze titulu u Srbiji,jednom je bio Dule , a drugi put Vlada na drugoj strani,oba puta je imao vrhunske timove i prc(nije kina  :whistle:) ništa .
A kakve frustracije "debeli" izaziva kod "delijopantera",pa to se ne može rečima opisati,samo se treba opustiti i uživati u saopštenjima,te koja je pesma na utakmici,te ovaj je kum ovom,te šmrc,šmrc,pa kih ,kih,a može i snif,snif.
I da ne dužim,pogledate prva dva reda do terena na našim utakmicama i pogledate vaše redove ,sve će vam se kasti.
Za one koji su ove sezone počeli da prate košarku kod nas sede:Dušan Ivković,Goran Grbović (i ovo je dosta), da ne dužim,na vašim su Aca Lukas,onaj kvazi novinar i Čović.
Kod nas u upravi sede sve sami asovi,znate li ko je kod vas u upravi?POd asovi računam Stragarca/(dvomotorca,Šilobada) Danilovića neću računati u to,on je van vremenski igrač.
Interesuje me samo ko je iznedrio celu plejadu vrhunskih asova koji su uzimali medalje gde su i kako su hteli,
Američki ESPN SNIMAdokumentarac o Partizanu ,al šta oni znaju o košarci,
nema veze ,sledeću sezonu vam niko ne može oduzeti.
UZMI DULE XY TITULU ,XY TITULU (KO ĆE ZAPAMTITI KOJU PO REDU)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Aman basketas dokle vise Dule...tema je ZVEZDA a i u pitanju su skorasnji rezultati a ne tamo neki cika, tata ili kako se vec vama grobarcicima odaziva  :) :bleh: :bleh:

P.S.  I posle japanca japanac!!!!!!!!! To bratac zuti  :D
      Svedska, pa kud da se nje nismo ranije setili....BRAVO!!!! :tbumb: :tbumb: :tbumb:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
I za tebe važi ovo iznad, :p
plači mala plači,osto sam na Rači,da ne kažem obriši suze mala moja i
verenički PRSTEN vratila mi juče,
samo za ekipu iz Železnika

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
pera je napisao(la):
Pa što vaš taj šampionski trener makar jednom ne uze titulu u Srbiji,jednom je bio Dule , a drugi put Vlada na drugoj strani,oba puta je imao vrhunske timove i prc(nije kina  :whistle:) ništa .

Vrhunske timove? Ti stvarno mislis da je Pesic te dve sezone imao na raspolaganju vrhunske timove?  :-\

pera je napisao(la):
I da ne dužim,pogledate prva dva reda do terena na našim utakmicama i pogledate vaše redove ,sve će vam se kasti.
Za one koji su ove sezone počeli da prate košarku kod nas sede:Dušan Ivković,Goran Grbović (i ovo je dosta), da ne dužim,na vašim su Aca Lukas,onaj kvazi novinar i Čović.
Kod nas u upravi sede sve sami asovi,znate li ko je kod vas u upravi?POd asovi računam Stragarca/(dvomotorca,Šilobada) Danilovića neću računati u to,on je van vremenski igrač.

:D
Pa cekaj bre Pero, jel dotle doslo da gledamo ko sedi u prvim redovima?  :D
Cega je to merilo?
Grobarcici bre isli na utakmice samo da gledaju Karija i po eventualnan autogram.  :hammer:
Kao onda Iliev kad je izasao na teren da bi na kraju jurio Bekama da mu uzme dres.  :hammer: :hammer: :hammer:
A stvarno, kad bismo poceli sad s tim decjim forama "ko za koga navija", do sutra ne bismo zavrsili.

pera je napisao(la):
Američki ESPN SNIMAdokumentarac o Partizanu ,al šta oni znaju o košarci,
nema veze ,sledeću sezonu vam niko ne može oduzeti.

I ja sam cuo da snimaju, i to zato jer smatraju da je Partizan zapravo NBA ekipa zalutala u Evropi.

:doh:
Jel vam to Dule sapnuo informaciju?  :D

PS
Sad je gotovo da se kompleksi izbrisu- imacete ih celog zivota. A najveci fazon je sto generalno gledano volite da gledate najpre sta se u komsijskom dvoristu desava, pa onda kod vas. Generalno, mogli ste da navijate za svoj klub, da se radujete uspesima i da vas zabole za Zvezdu. Umesto toga, u opasnu ste paranoju upali, a da smo mi (na zalost) svojim (ne)uspesima apsolutno nezasluzni za to.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
na jesen povadite dresove evropskih velikana iz naftalina iopet slozno navijate protiv partizana. pošto se vi nećete bas naigrati :)

escondida

Senior member
Učlanjen(a)
20.07.2012.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
Aman basketas dokle vise Dule...tema je ZVEZDA a i u pitanju su skorasnji rezultati a ne tamo neki cika, tata ili kako se vec vama grobarcicima odaziva  :) :bleh: :bleh:

Tacno, tema je Zvezda, trebalo bi da je tema zakljucana do 2015. kad prestane dejstvo mutogena.
Do tad mozemo da se zabavljamo i pisemo o FMP-u :bye:

drago-masulovic-crvena-zvezda-prevara-kosarka-nebojsa-covic-1341607633-182723.jpg

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
http://www.njuz.net/dusku-vujosevicu-ponestaju-ideje-za-maltretiranje-sudija/

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Kako reče el grande magico Čović,
jeste Belošević pozvan na F-4,al dal će suditi to ćemo videti,
kad ono međutim Belošević sudio i polufinale i finale.
Očekuje se saopštenje Čovića povodom tog nemilog događaja,kako je Rigas smeo da ga delegira ,a da ne pita čovketa.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Prvo odbojka a sad i vaterpolo  :tbumb: :tbumb: :tbumb: Dabl/dabl...KUP+ prvenstvo 2013  :hammer:

http://sport.blic.rs/crvena-zvezda/vesti/233187/Zvezda-potopila-Radnicki-na-Tasu-i-postala-vaterpolo-sampion-posle-20-godina

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
hahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaa.........poizlazili misevi iz rupa posle 20god :hammer: :hammer: :hammer:.......... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:.............radujete se kao otac kad zeni sina jedinca :hammer: :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Normalno da se radujemo svakoj OSVOJENOJ tituli. Nismo mi groblje koje titule dobija.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Tako dobismo i titulu Evropskog prvaka pre par god,al vi to tad niste pratili.Nema veze 1 na svakih 20g nije strašno,a tako ćemo i ubuduće dobijati sve one f4 ili titule ,važno je da vi  osvajate .
Da dignete spomenik Vučiću na nekoj javnov površini i da ima motor da se non-stop okreće prema suncu,kao onaj lik u Tatarstanu (ili gde već),da vam nije njega još bi plakali i ne bi smeli u vodu . :-X

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Mi cigani tek naučismo da plivamo i odmah titula ;) A vi grobarčići plivaćete u svojim suzama ove godine  :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ma gde ce plivati, pa oni su se profo vec udavili u suzama svojim  :bleh: :bleh: :hammer:
Eto gegulici mi se vec prizivaju misevi...kuku taj GMO vec uzima danak u belome svetu  :hammer:
Koliko cujem organizovane grupe navijaca dolaze iz Grcke, Rusije i Poljske za vikend u Bgd  :bleh: :hammer:

Vrh Dno