ZVEZDA

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Raskokodakali ste se samo tako,ajde Džapaneze objasni nam koji je i kakav sistem bio 92 u basketu,da li su bile grupe,da li je bilo četvrt finale pa onda f-4,da i mi saznamo kakav je sistem bio u takmičenju koje ste počeli da pratite od ove godine.
A što se Barija tiče tu skidam kapu,al da ne bi Džarovskog ništa  :smoke:.

Ne mogu da popamtim šta ste sve napisali,al za ovo kuliranje posle poraza,pa mojne molim te.Pa nema vas posle raznih poraza(nakupilo se ovih godina) nigde,doduše ima vas na početku kad se raskokodačete ,a onda iz godine u godinu (sreća što se to vidi po postovima ovde inače ni to ne biste priznavali) na kraju ista pesma,nema vas nigde,doduše eto uzeli ste u vaterpolu,kup u košarci ,počeli ste i odbojku da pratite vidim,sigurno se ne odvajate od ekrana kad se igra ženska odbojka.Još da imate ekipu u ženskoj košarci pa super.

EVO PREZNAJEM UBIŠE ME KOMPLEKSI ŠTO SMO 11 GODINA PRVACI U KOŠARCI 5 GODINA U FUDBALU,ŠTO SMO EVROPSKI PRVACI U VATERPOLU,KOŠARCI

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Cene karata za derbi nenormalne. Ali potpuno kapiram glodare, ipak ne dolazi svetski prvak u goste svaki dan. :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
PP aparati spremni?
Da se ne zajebete i dođete nepripremljeni pa posle da plačete .

Videćemo ko će u medijski mrak od subote uveče (ono ne radi mi internet i slično  :whistle:)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
pera je napisao(la):
Videćemo ko će u medijski mrak od subote uveče (ono ne radi mi internet i slično  :whistle:)

Kako ko ce? Pa naravno da samo vi kompleksasi razmisljate na taj nacin. Mi i kad izgubimo zapevamo jos jace, ne krijemo se po rupama glodarskim... To i jeste razlika izmedju vas i nas. Mi bre svoj klub iskreno volimo, uvek i bez izuzetka.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
227
pera je napisao(la):
Raskokodakali ste se samo tako,ajde Džapaneze objasni nam koji je i kakav sistem bio 92 u basketu,da li su bile grupe,da li je bilo četvrt finale pa onda f-4,da i mi saznamo kakav je sistem bio u takmičenju koje ste počeli da pratite od ove godine.
A što se Barija tiče tu skidam kapu,al da ne bi Džarovskog ništa  :smoke:.

Ne mogu da popamtim šta ste sve napisali,al za ovo kuliranje posle poraza,pa mojne molim te.Pa nema vas posle raznih poraza(nakupilo se ovih godina) nigde,doduše ima vas na početku kad se raskokodačete ,a onda iz godine u godinu (sreća što se to vidi po postovima ovde inače ni to ne biste priznavali) na kraju ista pesma,nema vas nigde,doduše eto uzeli ste u vaterpolu,kup u košarci ,počeli ste i odbojku da pratite vidim,sigurno se ne odvajate od ekrana kad se igra ženska odbojka.Još da imate ekipu u ženskoj košarci pa super.

EVO PREZNAJEM UBIŠE ME KOMPLEKSI ŠTO SMO 11 GODINA PRVACI U KOŠARCI 5 GODINA U FUDBALU,ŠTO SMO EVROPSKI PRVACI U VATERPOLU,KOŠARCI
Sve su to mali sportovi!!!

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pero druze ja upravo ovde pisem svoj poslednji post.......molim te da napustis temu i ti i neka zive u svom svetu...imaju pravo... :-X

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
u pravu si gegula,a i ti ivke,jesu mali sportovi,valjda ste se zato i rasprdeli da ste u tim malim sportovima ove godine i uzeli po neki kup. ovim se odjavljujem sa teme

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Pazi kad ti je ovaj deo najpametnije sto si rekao u ovoj temi. :hammer:

I geguli isto :bleh:

Pa kad mnogo smrdi  :-X dobro su i izdrzali

:-X :-X :-X ajd i ja da begam, truje BRE

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Piiiiiiiiiiiih kakve ste drndare, malo vas kresnemo i odma kukate....Kakav ste stereotip poistali, pretvorili ste se svi u vašu instituciju trenera kk partizan  :bleh: :bleh:
Šta je, razmenjujete sličice pa Vam fale neke  :smoke:
Ajd nek ste mi živi i zdravi i nek bolji danas pobedi....i da se nešto naučite, nije teško biti fin!!

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
E bre, k'o neka deca ste. Cim postane rutavo, odma' bezanija. Pa koga mi sad da zajebavamo ovde? :(
Hmmmm, ustvari, ovaj mladic Escondida se jos uvek nije odjavio.  :tbumb:

Dodje mi da pozelim da Zvezda danas izgubi, jer je to jedini nacin da vas opet vidimo kako shishtite po forumu. :)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Sta ste se bre raskokodakali, pa uvek kad rasirite krilca mi podkresemo, tako da... :piss: odma ugasimo vas plamicak nade ahahahaha

Prilozi

• Picture255.jpg
    Picture255.jpg
    227,9 KB · Pregleda: 78

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Evo opet životinjsko carstvo, lepo Ja kažem skupljaju se sličice  :bleh:
Drž se Srbijo, a braćo grobarčići tema je ZVEZDA , crvena i bela..kao na vašeg grbiću, i kao što će biti danas na stadionu JNA  :bleh: :bleh: :bleh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ipak pomeren termin cuvene serije "Selo gori i cigara" a i Dnevnika, a vi hocete da se ukine pretplata sram vas bilo :hammer: :hammer:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/Друштво/1326138/Дерби+на+РТС-у.html

Ako ona grobarcina Stajnic bude prenosio, trazim radio prenos :)

Vrh Dno