ZVEZDA

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
simpson H je napisao(la):
Ipak pomeren termin cuvene serije "Selo gori i cigara" a i Dnevnika, a vi hocete da se ukine pretplata sram vas bilo :hammer: :hammer:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/Друштво/1326138/Дерби+на+РТС-у.html

Ako ona grobarcina Stajnic bude prenosio, trazim radio prenos :)

Oooooooooooooooooo Boki,Boki....Ti nisi upucen, a kako to??? :D
Stajnic je nas  brale, Zvezdas do srzi i to vatreni, bez brige ciga  :) :) :) al je co'ek profi!!!! :tbumb: :bye:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Evo ja prvi da se javim da ne pomislite da sam utucen :D

Posle 15 minuta hteo sam da prekinem da gledam, znao sam da ce derbi biti nikad odvrtaniji. Realno sa ovakvom igrom mi nema sta da se zalimo i bunimo. Tuga i jad, a onom srpskom Murinju bih jebao mater sto mu ne treba kondicioni trener. Mi imamo snage za jedno poluvreme jebote.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
PROTA71 je napisao(la):
Oooooooooooooooooo Boki,Boki....Ti nisi upucen, a kako to??? :D
Stajnic je nas  brale, Zvezdas do srzi i to vatreni, bez brige ciga  :) :) :) al je co'ek profi!!!! :tbumb: :bye:

Proto ne izmisljaj molim te!!!!!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
O gde ste cigani odavno vas trazim ....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1yDEk1JeX9k[/youtube]

escondida

Senior member
Učlanjen(a)
20.07.2012.
Broj reagovanja
0
2dllk3p.png

:D :bleh: :D :bleh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oFrs9b2QlRE[/youtube]

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Momci, da ste mi samo svi vi zivi i zdravi....cestitao sam u temi gde se pominje vas nizerazredni fc a ovde nebi da kaljlam temu pisanijeeeeeeem o istim  :)

E sad licni stav....da ga je Kasalica metnuo, utakmica bi se otvorila...bilo bi i golova, verovatno i lepseg fudbala, ovako sve u svemu a sa Mazicevim bitisanjem na terenu oaaaaaaaaaaj i beda,bas kao nasa reprezentacija..
Fudbal u crnoooj rupi!!!Propast!!!Golgota!!Ni F od fudbala....
Ma sad ce finale Lige, to je zivot....adio drugari  :bye:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Da ga je Kasalica metnuo mi bi igrali bunkericu do kraja utakmice. Vec posle bakljade nismo mogli da stojimo na nogama, tuga i zalost kao rekreativci. Vazno je da GOVNO Sasa Jankovic zna da mu ne treba kondicioni trener. Francuska skola, ooooo Bozeeeee.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ma nebi se mi zastitili bunkerom, uzasna nam je sredina bila...nista...Daudi niko nista nebi mogao samo loptu da je dobijao...ma i da se ispromasivao nebi mi smetalo, ovako fuuuuuuuj!!!Sredina, nam treba....agilna, brza i sa mozgom!!!Japanci neki  :D Piiiiiiiiiiiiiiiiixiiiiiiiiiii pomagaj  :D :D :hammer:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ma imate onog cupavca na golu inace sad ni vas dvojica ne bi bili na netu  :D
Ima jedna stara ... Da baba ima muda bila bi deda  ;)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Letelo perje, a?

Hdedoh da citiram ove nosioce ove teme iz zadjna par dana, al kad meni moze da bude zao da ih ne j.... dok su teskome blatu, 6tu godinu...izdrzacu ali 10tu jubilarnu pa ima da ..... :hammer: :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Pa perja nije bilo, nema sta da leti....s'obzirom kako pucate od hrabrosti na svim terenima  :hammer:
Sta je juce biiiiiilo!!!!!Juce su mladjani narastaji crno-bele boje probali sta da urade i popili su takve batine, da se dugo nece usudjivati da svoje male misje nosice izvuku iz svojih rupica..
To je juce bilo  :)

Vrh Dno