ZVEZDA

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
gegula je napisao(la):
to stoji,bili smo foksirani na inter u gostima i umace nam bod..fokusirani smo na evropu,posto nasa jadna liga ocito ne moze da se poredi ni sa jednom po kvalitetu :'( pa reko da probamo barem cisto da vidimo da ne znamo nista...dok je vama evropa misaona imenica vec godinama....

:D :D :D JES VALA....I RADO JE SE SEĆAMO  :D :D :D
U  sportu a to znaš i sam...ponekad treba  i mnooooooooooogo sreće!!!Eto,mi je nemamo, što iz neznanja što iz svojih gluposti koje na terenu pokazujemo.Sami trčimo pred rudu,trsimo se,ritamo i busamo u grudi a sve bez valjanog razloga..
kvalitet vrlo oskudan,kvantitet postoji ali uvek to aliiiii..e sad,motiv nam ne nedostaje,vodi nas sve želja da se na terenu dokazujemo sa ozbiljnim, kvalitetnim timovima iz jakih liga Evrope(bilo koji sport da je u pitanju) i ponovo ostvarimo uspehe koje su naši klubovi ostvarivali prethodnih decenija, XX veka kad smo bili i mnooooogo veća kakva god država.Sve to je još teže kad imaš stalna spoticanja, tegove i breme koje se stalno vuku oko nas...da nije tako daso, nebi ti bio nama tamo daaaaaaleko u pečalbi i zarađivao nasušni lebac nego bi kucao koševe u jakoj Ligi Srbije, grešim li??? :nowink:
Da ne pominjem da bi mogao da pecaš 40+ autohtone pastrmke u punim salmionidnim rekama bogate Srbije svakog Božijeg dana,minuta,sekunde, svakog slobodnog vikenda...možda i mladicu i Nišavi  :yeswink:
>Pritom tu su i naše domaće pivo, rakija, sir, paprika....lepe žene :) :yeswink:
Elem, kakva nam je liga, takav nam je i sport...Inter, misaona jedinica i sa 3-ćim timom sa kakvim su izašli na onaj vaš pašnjak, gde su one jadni ovčice iz partizana naranili travom...Kao što su momci iz OFK-a one volove iz CZ-a naranili senom jučeraske i to na kakvog sveca i jako crveno slovo  :(

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
problem je kod nas generalno u sportu sto mladi koji iole nesto vrede njima  pune dzepove milionima i velikim sumama novca od samog pocetka karijere pa posle kad treba da se da doprinos reprezentaciji nema nas nigde..zeljko obradovic vrhunski strucnjak i najbolji trener u evropi ikada dodje u situaciju da trenira jednog milicica recimo koji u nasoj ligi nije ni igrao ,otisao u nba za milione i posle kad dodje leto i treba da se ganjaju ribice i izlazi i provodi on treba da slusa tamo nekog zeljka koji je velicina za njega..i nije samo milicic u pitanju ima tu pozamasan spisak igraca..drugo,djordjevic paspalj divac savic i kompanija su bili igraci koji su svoje karijere izgradili bez da im neko gura pare u guzicu od pocetka i jos plus oni su vise igrali iz inata znajuci sta nam se sve desavalo 90tih..ovo danas ,je zabava za entuzijaste jer oni koji igraju za velike novce boli uvo bas za reprezentaciju...malo off ali da se nadovezem na ono sto prota zapoce....

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Sve tačno da tačnije ne može biti.Još da dodam da svima njima dolazak na pripreme ili utakmicu u Beograd odmah znači splavove ludilo,i to još od pomenutog Miličića i Jarića 2005,pa ko se ne seća kada je Željko tešio Bodirogu i rekao mu majstore glavu gore nećeš se ti kriti zato što je nekima bilo važnije da se napiju i izluduju nego da iz NS pređu BG i pokušaju da osvoje neku medalju.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
pera je napisao(la):
Sve tačno da tačnije ne može biti.Još da dodam da svima njima dolazak na pripreme ili utakmicu u Beograd odmah znači splavove ludilo,i to još od pomenutog Miličića i Jarića 2005,pa ko se ne seća kada je Željko tešio Bodirogu i rekao mu majstore glavu gore nećeš se ti kriti zato što je nekima bilo važnije da se napiju i izluduju nego da iz NS pređu BG i pokušaju da osvoje neku medalju.

Ali sve grešite,al obojica... i mnoooogo sam ozbiljan kad vam to velim  :)
Prst na čelo pa polako ali iskreno razmislite!!!!
Imaš 18 godina, visok si, nepraavedno tooooooliko visok....klinac si, to napominjem opet....I DOOOOOBIJEŠ NE PREMIJU NA LOTOU...nego obezbediš sebe i sve oko sebe  do kraja života, i to sve u vreme bede i sranja a sve to samo zato što vrtiš loptu!!! :) sa apenca uđeš u poršea!!!Pa ko bi to ostao ravnodušan...Haloooooooooo!!!! :lol: Ja ne, ne nikako... :drool:
Ej,nikog nisi slagao,prevario,ubio...nikom nisi ništa loše uradio,pikaš basket, fudbal,vaterpolo itd i  samo si na pravom mestu i u pravo vreme i neko je dao gomilu zelenih novčanica koje otvaraju sva vrata ovoga sveta....do juče Krnjača a sutra Maldivi!!!!Jel fali šta!!???
Pa ko to od nas nebi voleo????Ko????
Ali jedan je Milićević pa kakav god da je....ima njih, tih Milićevića koliko ti srce ište, nego se drugačije odazivaju...problem je što njih nema u našoj bednoj ligi...pa moramo da uvozimo momke iz Bruklina i podmladak upropaštavamo na "određeno vreme"!!
Mnogo veličamo Divca,Đorđevića, Paspaljka i ostale uzdanice iz ranih 90-tih...Ljudi,bila su tri noćna kluba u to vreme u Bgd-u, a verovatno i u Srbiji celoj gde su mogle pare da se troše...dolazili su ti momci tama da ih arče,nisu oni bili nikakve cvećke!!
A sad što se tiče Obradovića, Osima ili bilo koga....puca mi za njih ko i Mesija za Gvardiolu...MILIONI BATO!!!! :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sve je to tako kako kazete ali i mi smo poprilicno zaostali u struci i filozofiji igre. U USA vec decenijama se ne osvrce na nebitne stvari. Tj. sve se izvlaci iz precizne statistike. Secam se kada je Stojakovic jednom pricao da ih niko ne tera da treniraju ili da ostaju osle treninga i sutiraju, niko ih ne kontrolise gde su bili nocu, jesu li jeli pecenje i pili rakiju. Samo ti poturi pod nos papir sa tvojim ucinkom, dao si toliko koseva, ucestvovao si u toliko akcija, oduzeo si toliko lopti, tvoj igrac je dao toliko koseva, nisi blokirao taj prostor, posle tvojih gresaka je postignuto toliko koseva... i cao na klupu, cao plata, cao tim u najgorem slucaju. Znaci realno im se jebe dal si ti sljokao pivo celu noc ako si trening i utakmicu odradio onako kako ti je trener rekao.
Na drugoj strani nasi treneri kao iz srednjeg veka i ne samo u basketu tako je u vecini sportova. Struka nam debelo nazaduje. Fudbalski treneri su posebna prica imamo 2 koja rade u evropi Ivana Jovanovica u Apoelu i Djukica u Spaniji sve ostalo na nivou iz srednjeg veka. Kina, Turgistan, Azarbejdzan, Koreja, Malezija, ... tu smo carevi izgleda.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
simpson H je napisao(la):
Sve je to tako kako kazete ali i mi smo poprilicno zaostali u struci i filozofiji igre. U USA vec decenijama se ne osvrce na nebitne stvari. Tj. sve se izvlaci iz precizne statistike. Secam se kada je Stojakovic jednom pricao da ih niko ne tera da treniraju ili da ostaju osle treninga i sutiraju, niko ih ne kontrolise gde su bili nocu, jesu li jeli pecenje i pili rakiju. Samo ti poturi pod nos papir sa tvojim ucinkom, dao si toliko koseva, ucestvovao si u toliko akcija, oduzeo si toliko lopti, tvoj igrac je dao toliko koseva, nisi blokirao taj prostor, posle tvojih gresaka je postignuto toliko koseva... i cao na klupu, cao plata, cao tim u najgorem slucaju. Znaci realno im se jebe dal si ti sljokao pivo celu noc ako si trening i utakmicu odradio onako kako ti je trener rekao.
Na drugoj strani nasi treneri kao iz srednjeg veka i ne samo u basketu tako je u vecini sportova. Struka nam debelo nazaduje. Fudbalski treneri su posebna prica imamo 2 koja rade u evropi Ivana Jovanovica u Apoelu i Djukica u Spaniji sve ostalo na nivou iz srednjeg veka. Kina, Turgistan, Azarbejdzan, Koreja, Malezija, ... tu smo carevi izgleda.

Od A do Š!!!!!! :yeswink: :yeswink: :yeswink:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
Ali sve grešite,al obojica... i mnoooogo sam ozbiljan kad vam to velim  :)
Prst na čelo pa polako ali iskreno razmislite!!!!
Imaš 18 godina, visok si, nepraavedno tooooooliko visok....klinac si, to napominjem opet....I DOOOOOBIJEŠ NE PREMIJU NA LOTOU...nego obezbediš sebe i sve oko sebe  do kraja života, i to sve u vreme bede i sranja a sve to samo zato što vrtiš loptu!!! :) sa apenca uđeš u poršea!!!Pa ko bi to ostao ravnodušan...Haloooooooooo!!!! :lol: Ja ne, ne nikako... :drool:
Ej,nikog nisi slagao,prevario,ubio...nikom nisi ništa loše uradio,pikaš basket, fudbal,vaterpolo itd i  samo si na pravom mestu i u pravo vreme i neko je dao gomilu zelenih novčanica koje otvaraju sva vrata ovoga sveta....do juče Krnjača a sutra Maldivi!!!!Jel fali šta!!???
Pa ko to od nas nebi voleo????Ko????
Ali jedan je Milićević pa kakav god da je....ima njih, tih Milićevića koliko ti srce ište, nego se drugačije odazivaju...problem je što njih nema u našoj bednoj ligi...pa moramo da uvozimo momke iz Bruklina i podmladak upropaštavamo na "određeno vreme"!!
Mnogo veličamo Divca,Đorđevića, Paspaljka i ostale uzdanice iz ranih 90-tih...Ljudi,bila su tri noćna kluba u to vreme u Bgd-u, a verovatno i u Srbiji celoj gde su mogle pare da se troše...dolazili su ti momci tama da ih arče,nisu oni bili nikakve cvećke!!
A sad što se tiče Obradovića, Osima ili bilo koga....puca mi za njih ko i Mesija za Gvardiolu...MILIONI BATO!!!! :)

proto druze ne valja ti ova filozofija nikako,pa zato nam se to i desava sa sportskim rezultatima sto ubacuju klincima pare u dupe i naprave od njih debile i ljudske nule sa 20 god pa posle kad treba da se oduze ili pokazu ko su i sta su svaki im qrac smeta.vidis recimo ja ne razmisljam kao ti da uzmem milion a za ostalo da me boli djoka,mozda tebi zvuci smesno ali ja recimo nisam taj tip...jednom prilikom dok sam igrao za juniore(19god) tadasnjeg srema dobio sam poziv za pripreme mlade reprezentacije do 22god..niko srecniji od mene,dolazim tamo bukvalno kao sa marsa ..scepanovic,karadzic,lukovski,petrovic,ostojic ,drugi petrovic,misel lazarevic,drobnjak ,cubrilo ....i da ih ne nabrajam sve...ja dobio od srema trenerku kao poklon sto sam dobio poziv al tamo vec svi imaju svoj vozni park..elem,na kraju se ispostavilo da sam ja sa jos dvojicom bio visak...dok su se imena iz velikih klubova provodila svaku noc po gradu gegula je sedeo u hotelskoj sobi i nije imao ni za mekdonalds da ode na hamburger...2 meseca sam posle plakao kao picka sto nisam prosao i pored toga sam im drzao casove na treningu iz suta sa svih pozicija ..iz svega toga sam uspeo da izvucem lepu pouku,nisam zaradio velike pare kao oni..ima dosta moje krivice ne kazem ali moras da imas i nekog da te malo pogura kao i u svemu..u ostalom u sportu verovali ili ne 1% uspe da napravi pare i obezbedi se...
evo jos malo off...dodjose jednom prilikom kod mene kuci 2 lika i rekose da podjem sa njima neko veoma vazan i kosarkaskog sveta hoce da me vidi pa da podjem sa njima za bg..seo ja reno espace nov u to vreme tek izasao..dodjosmo na sajam u bg neki restoran ,ulazimo unutra i sedamo za sto za kojim sedi debeli cvetkovic u to vreme predsednik kk c.zvezda..ja se skenjao kao konj...
jbg,ne moze partizanovac u zvezdu da ide...da sam otisao verovatno bi moja karijera imala drugaciji tok,mislim puuuuunoooooo drugaciji tok ali ima nesto sto se ne kupuje parama...zavrsih u fmp zelezniku kod onog prevaranta i barabe covica i tu se i upropastih...eto...napisah i nasrah puno toga...
izvinjavam se svima...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Od Š do A si 100% u pravu!!!!!!

Potpuno se slaaaaaaaaaaaažem sa tobom, skroz,sve....totalno si u pravu i mnogo lep postić je!!!Bez greške!!!
ZNAM KAKO SI SE OSEĆAO!!!!!Ali...kapira li,uvek imaš, ALI!!!!!DA TI NEKO DA KEŠ,MILIONE...a ti derište i pritom talenat,genije u sferi  posla pa kakav god da je..ma nebitno šta,ne mora sport da bude mada mi je Meeeeesi...a onda ti ja dodjem za trenera i kažem mali klupa i ubacim svoju priču kao jedinu isparvnu priču...a ti dobio lupetam 30miliona evra a Ja šljakam za 300.000ojra, šta bi mi rekao!!!!???
Zato....nebi ja Milačića u CZ, mada nije hteo ni Ferguson Barteza pa ga je pazario(u tom trenutku nije bilo bolje kotiranog golmana u Evropi)...ko radi taj i greši!!!Da ne ponavljam bezveze kao papagaj, nisu džabe doveli svojevremeno Kokoškova zarad malenog i buntovnog Miličića  :) :) :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Gegula sta ces, zivot je nekom majka a nekom maceha :hammer: ali obzirom da nisi hteo u Zvezdu nije mi te zao ni malo :bleh: :bleh:
Da mogu ja da uticem na tvoju karijeru nalozio bih sadasnjim gazdama da te izbace, aji jbg. nemocan sam :D

Salim se malo ali razmisljaj i pozitivno. Karadzic, Scepanovic, Lukovski i ostali koje si pomenuo nikad nisu naucii da pecaju basa na kipru i to na fly :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
kazem ja ima moja karijera i dobrih strana....ali dobro posto sam sad okacio patike o klin sad delim pravdu na kiparskim kosarkaskim terenima a pre podne jurim bassa :hammer: :hammer: :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Pusti ove hejtere ciganjske i uživaj majstore.Ko zna zašto je to dobro (mislim što nisi otišao u Zvezdu) :smoke:
Šalim se malo,ali svaka ti čast i na razmišljanju i na napisanom i na kraju urađenom do sada.
Pozdrav

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Djole je napisao(la):
jel ovo greska golmana ili odbrambeno igraca

:wacko: :naughty:

Bata Djole, o cemu Ti to????? :nowink:
Nista mi neodgovori za subotu????C,c,c,c,c,c,c,c,c....nemo da si taki, gukni tico :hammer:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
O ustipcima  :hammer: :hammer: :hammer:

a o naslovima povodom ovoga sacuvacu ako se opet javis  :bye:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i2mdxXMhwvA[/youtube]

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ne toooooooo.....subota,subota...ne kup, prvenstvo bata Djole, prvenstvo..

http://www.youtube.com/watch?v=bcLKCl8pdgU&feature=related
Ili ovo...??
http://www.youtube.com/watch?v=ztmzH-E5J7c&feature=related

Vrh Dno