Strelce, ovde je taj sasvim sigurnoStrelac je napisao(la):Ovde taj nije sigurnoMi smo ovde slobodnjaci !!! Dobrodošao u slobodu! Ovde se piše svim pismima, sve znamo, hahaha, malo mucamo tajvanski ali spremni smo da i to ispravimo, hahaha...
igorce, sta bi na kraju ? nisi banovan? eno ti na netu komentarisao sam ti prvu muvu i cestitao prve korake u vezivanjuIgorche81 je napisao(la):Tako sam i vezao svoju prvu muvu.
Brate i ja sam na svim forumimamaric je napisao(la):Tacno tako Sale je dvostruki igrac radi I za vas I za njih![]()
![]()
Igorce ti si sad na dva foruma tako da si na konju ili ti djuvegija. Ja sam jedan od retkih koji je na 3 foruma. tj racunajuci biz I Djoletov I onaj crnogorski ispade da sam na 6
![]()
Ma zavrsio bi ti i meni ali ti ne trazimsasats je napisao(la):mnogo sam uticajanjedino tebi ne mogu nista da uradim
mora da si nesto gadno zakenjao
![]()
Pa eto. Priznali gresku i odbanovali me. Hvala na cestitkama.sasats je napisao(la):igorce, sta bi na kraju ? nisi banovan? eno ti na netu komentarisao sam ti prvu muvu i cestitao prve korake u vezivanju![]()
Tacno tako, a taman sam mislio da te vodim kod Cice na pljehu ali sad nista.Baki-Pa je napisao(la):Za Saleta smo znali, za tebe debelo sumnjamo. Nit smrdiš, nit mirišeš.![]()
Pozdrav imenjace i zemljace, vidim da si iz GrdelicU,ja sam cesto tamo(tazbina), ako ti nekad zatreba neki savet stojim ti na raspolaganju.Igorche81 je napisao(la):Upravo tako. Taj forum mi je preporucio moj ucitelj Fly Castinga. Rece mi "Citaj i uzivaj. A sve sto te zanima mene pitaj."