Eto i ja da se pozalim. Banovali me na drugom jednom forumu posle manje od mesec dana

Imao sam samo jednu poruku, predstavio sam se. Kao i ovde. Ovo ce mi biti druga poruka. Napredujem

Nego tako ti ja vezem svoju prvu musicu, slikam i krenem da se ulogujem na forum da nadjem temu a ono pise "Banovani ste sa ovog foruma"... Gledam i ne verujem. I sta cu odgovorim na mail sto su mi poslali gde isto pise da sam banovan i da kontaktiram administraciju, i odgovara mi neki lik, (ako je i na ovom forumu prepoznace se) i kaze kao pisao sam latinicom u temi gde se pise cirilicom i jos kao da hoce da mu objasnim kako to ja Srbin iz Srbije da pisem latinicom a on Crnogorac pise li pise cirilicom!?! Kojekude covece, objasnjavam ja njemu pa ima tu ljudi na tom forumu koji ne znaju cirilicu a nisam ni video koje je pismo u upotrebi. Ali on se ne predaje. Kaze kako sad ja to zelim da budem urednik a to tako ne moze, postoje pravila i propisi na forumu, bla bla bla... I ja se na kraju izvinim k'o da sam ja kriv i batalim dalju raspravu. Samo da ga otkacim. Onda se onako na kvarnjaka sa sve drugim e-mailom ponovo registrujem i nadjem da su na toj temi skoro svi pisali latinicom. Cak i onaj sto je poceo temu... Pa vi sad vidite ko je ovde lud (najverovatnije ja).