Rancic je napisao(la):Hvala ljudi na odgovorima, moram da nađem gde ima nešto o poperima.
nemora biti poper,muddler je ok!
ili ovo...

jedna udica bi bila bolja,negdje na pola tjela.

ili zulu,wooly bugger,stucji streameri...zonkeri.
Rancic je napisao(la):Hvala ljudi na odgovorima, moram da nađem gde ima nešto o poperima.
Od 13 do 19:30 h. Obišao celo jezero. Bilo nas 9 iz Kragujevca, Niša, Beograda, Novog Sada i Kikinde! Pomahnitala banda varaličara! :lol: Sve ribe puštene.Rancic je napisao(la):Kad si bio u nedelju i na kojoj strani. kako se nismo videli. Kad sledeći put dolaziš javi se.
Goci je napisao(la):...lepih smuđeva, ponekog klena, krupnih crvenperki, grgeča, deverika...Rancic je napisao(la):Ima soma, štuke, babuške, sunčice, amura i šarana i nažalost neko je ubacio i tu cverglana.
Goci je napisao(la):Ja i pričam o Šumaricama. I ima svih riba koje sam naveo. Provereno 100%. Čak sam pecao tamo u nedelju... 8)
Ako ne veruješ, šaljem ti slike svih pomenutih vrsta upecanih upravo na Šumaricama.
Crvenperke na male popere oblika skakavca, a deverike na mikro džizi! :lol:Šone je napisao(la):bata Goci jel su to počele crvenperke i deverike da uzimaju varalice u nedostatku druge hrane ?![]()
Rancic je napisao(la):Lovče,
ako dobro vidim ono je rep od marabua, telo paun. Šta je glava - nemogu da raspoznam.
Pozdrav
Rancic je napisao(la):Na svim slikama popera nigde nisam uspeo da vidim otprilike dimenzije glave , repa...
Ima li nekog pravila - koliko mali ili koliko veliki....za ovu ribu ili onu...
Lovče, grešim li ja ili se ovo -"....remete površinski sloj vode i plutaju ili vrlo lagano tonu..." ne odnosi na popere, već, recimo, na woolije ili tako neke "bitlse".