Ima ga i na jezeru kod Bele crkve. Jezera je nekoliko oko Bele crkve a samo u jednom ima (kažu) dosta bucova a nitko ga ne može uloviti.

Mene čekaju

:lol:

Koje jezero je u pitanju? Šljunkarsko jezero (nova betonjara)...tu su bucovi došli iz te prelepe ravničarske reke Nere. Evo sada sam pričao sa jednim čovekom preko telefona. Tamo je svake godine...i on i njegovi prijatelji bacali su sve i svašta...oake varlaice, onake varalice...čak i vodenom kuglom nisu imali nikakvog uspeha. E da mi je otići tamo pa da malo prostudiram to jezero i te bucove, uzmem svoj kanu i izvadim mast domaćinima

kako sam zloban
Kaže mi taj čovek, i on je gledao kako veliki komadi krstare, patroliraju površinom ali ne mare za ničim što im ponude. Sečam se i ja sada malih bucova i tu i tamo po kojeg malo većeg iz male vukovarske luke. Zaletali bi se sa svih strana na jata malih kederćića. Iskreno, nikada nisam ni pokušao da ulovim takvog bucova. Ja sam najviše voleo izaći na sam Dunav i tamo ganajati one grdosije.
Par puta sam imao slično iskustvo kao Zvezdan ali sa varalicom

(5cm Original i 8cm Shalow Runner). Ulovio sam tako par lepih komada u brzaku...pustanjem da lelja u mestu sa tu i tamo kakvim cimom...to sam nacisto zaboravio

Tako sam ulovio i somce od oko 5kg dok sam na limanu lovio bucova.
Ovo sa brzacima i nacinom kako od ispod napadne je isto fantasticna informacija koju valja zapamtiti. Njegov napad u brzaku je od ispod skoro kao i beli morski pas kada zaroni i odozdo se zaleti na plen samo da bucov to uradi mnogo neznije, kao sto kaze Zvezdan: "samo zevne i am".
Toooo Zvezdane, rado bi ti se pridružio samo da mogu! Želim ti barem jednog od oko 6kg...može i veći

ali da slikaš, da nam malo vadiš mast