Djole Nis
Hero member
Ako moze da se promeni statistika. 3 meseca sam vec u kategoriji NE pusaca 
Ja 6 meseciDjole je napisao(la):Ako moze da se promeni statistika. 3 meseca sam vec u kategoriji NE pusaca![]()
gringo je napisao(la):Pusenje je pre drugog svetskog rata smatrano necim sto je rezervisano iskljucivo za muskarce u zapadnom svetu. Onda je onaj peder Frojdov sestric (zaboravih mu ime) uspeo da zajebe marketinskim trikom i zene da propuse na fazonu jednakosti polova........... Sve u svemu meni nikad nije bilo jasno zasto bilo koji muskrac ima potrebu da u usta stavi neki falusoidni oblik pa onda jos u sebe uvlaci neko govno koje mu samo skodi, da ne pominjemo njemu bliznje......
Pomiren sam sa cinjenicom da kad odem u u kafic recimo moram da istrpim (nadam se ne jos dugo) duvanski dim, takodje kad se skupimo kod nekog i duze sedimo mogu da razumem potrebu pusaca, ali u kolima ili manjoj prostoriji u kojoj je krace zadrzavanje...... takvima treba na celo istetovirati
![]()
P.S. Bas sam radikalan ajde pusaci lupite koji -![]()
![]()
![]()
gringo je napisao(la):Pomiren sam sa cinjenicom da kad odem u u kafic recimo moram da istrpim (nadam se ne jos dugo) duvanski dim...
Djole je napisao(la):Ako moze da se promeni statistika. 3 meseca sam vec u kategoriji NE pusaca![]()
procitaj jos jednom, mozda ces ukapirati...sebastian je napisao(la):lol, a onda ove ženske što duvanišu nisu u stvari ženske...sirote ni ne znaju da su se potransvestitile![]()
![]()
![]()
![]()