dvoumio sam se da li da se oglasim znajuci kakve su vode u srbiji i okolini i da nema pecanja narednih barem mesec dana ali ovaj danasnji dan je bio izuzetan. prosle cele nedelje sam bio bez izlaska pa sam zato ovaj ponedeljak docekao pun entuzijazma znajuci da na jezeru nece biti ribolovaca jer uglavnom se peca ili po podne i obavezno vikendom,naravno u to doba ja jezero ne posecujem jer je mnogo pecarosa koja narusavaju sto okolinu sto riblji fond odnoseci iz jezera sve zivo sto upecaju,ali nema veze.naime,dolazim oko 10ujutru i odmah sa obale vidim basa negde oko 300g,prvi zabacaj i naravno tu je

.dok ga zamaram ulazim lagano u vodu preko kolena i namestam se za dalje zabacivanje.ubrzo nakon prvog pada i drugi ,malo za njim treci ,peti...u prvih sat vremena sa jednog istog mesta dobijam 10ak jako lepih basova ,prvi i najmanji a ostali od 500-800g najveci

..sve se to desava u vodi do kolena i po suncanom danu,basovi veoma agresivni ,silovito su napadali popercice koja sam bacao,gotovo ni jednog na otvorenoj vodi nisam upecao svi su bili ispod krosnje drveta ili pored cicka kojeg ima na pretek u vodi.
posle toga malo zatisje ali do kraja to jest do 13h sam upecao jos 5-6kom isto lepih sve u svemu jedan sjajan dan na vodi sa dosta lepog zamaranja i puno upecanih lepih baova.....evo i neke slike od danas,nisu neke jer sam u vodi do struka ,mokre mi ruke a vec sam telefon jednom vadio iz jezera pa ko velim ne moram opet