Todor, Sandenca, Strashni i ja. Na Djetinji voda za rafting :'(
Gore, dole, trazi dva kvadrata mirnije vode,....Teske nimfe, bugeri....Prc! Zaputimo se na Mali Rzav na Sandencin predlog, da iskoristimo makar nesto od dana. Put nam preprecuju cuvari na pola kanjona, ljubazno nas izvlace iz kola. Kontrolisu nam dozvole i potpisuju kartone za evidenciju ribolova. Primetio sam da su nam upisali i broj registarskih tablica. Idemo dalje Zastoj u saobracaju...

Promasimo skretanje

Konacno smo na ovoj prelepoj recici, bistroj kao suza. Isli smo dosta uzvodno, prosli ribnjake i naseljene delove i parkiramo se pored vodenice. Sandenca se raduje mestu gde je pre desetak godina lovio pastrmku, a i mi sa njim. Polarizacione naocare rade posao ali u vodi nema nicega! Na 50 m nailazim na ovogodisnji plovak. narednih par metara i kacim nogom neku strunu, cini mi se 0.40 ...e u qurac. Steta za onakav potok. Cini mi se a nisam siguran, da sam primetio jedno ripce u tom viru. Sve u svemu, kao da je neko precesljao teren gustom mrezom. Hvala bogu pa zajebancije nije manjkalo, a od musicarenja

ozzzz: