Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

geronimo

Junior member
Učlanjen(a)
08.05.2006.
Broj reagovanja
0
Ja opet na Neretvu  ne da mi se prebaciti 40 cm sa mekousnom  ova je imala 39 do korjena repa    :doh: al bit ce valjda bilo je i lipca  i klijen glavonja fakat veliki pobjegao mi je iz meredova moram promjeniti mrezu mala je fakat na onom  drvenom

Prilozi

• meka.gif
    meka.gif
    200,6 KB · Pregleda: 165
  • lipljen-glavaticevo-23-maj.gif
    lipljen-glavaticevo-23-maj.gif
    193,1 KB · Pregleda: 170

geronimo

Junior member
Učlanjen(a)
08.05.2006.
Broj reagovanja
0
Kazu da uzima sa pocetka  sezone ja nikad nisam ulovio  ni na jedno  najbolja je baja nimfa kamenjarke

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam musicario jako uspesno bucova.Nema ekskurzije,nema ljubopitivih prolaznika,ljubomornih plovkarosa,i za kratko vreme 3 komada od kojih je ovaj bio najveci(cenim ga na nekih 1.5kg.),druga dva kilasi.

Prilozi

• bucov.jpg
    bucov.jpg
    96,9 KB · Pregleda: 156

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
i ja sam danas vitlao (konacno)....
bio sam do Toponicke reke na sat,dva i fino se opustio uz klencice,nista vredno pomena.
Voda je mala i bistra,lepota...

Prilozi

• 25052008(003).jpg
    25052008(003).jpg
    288 KB · Pregleda: 144

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
jutros, juce, prekljuce!
Ribnik
Raj na zemlji, sve sto jedan musicar moze da pozeli.
Vodio sam ljude koji nisu ribolovci, ali su ljubitelji prirode. Tako da nisam ispracen okom objektiva po kojekakvim vukojebinama sa kapitalnim lipljanima i potocarama u narucju. sve fotke i video apisi su napravljeni ispred kafane gde su gospoda zauzela busiju. Tu je snimljeno, izmedju ostalog i vadjenje dva lipljancica 45-50 (metar nemam obicaj da nosim), pa ce biti neki link na youtube ovih dana. Vazda je potocara palo na veliku majsku i lipljana na neku moju bubicu. Djole, hvala ti za cdc koji je stigao na dan polaska, da nije bilo tebe propao bih.
Da spomenem i jednu potocaru preko 60 cm. Vadio sam je u brzaku, na mestu gde je tok duplo uzi i brzi od prosecnog, a voda duboka i pored same obale. Borba je trajala bez preterivanja 20 min, a moj slt #5 je prosao test. Prilikom prihvatanja ribe, stap mi se savio vise nego sto sam zeleo iako mi je ruka sa meredovom bila nizvodno ispruzena... dobro je proslo. Za one koji su vec bili na Ribniku sledi informacija - nema potrebe ici u kapitalni deo revira. Jedino cega tamo ima vise u vidu vecih jedinki jeste kalifa, a ko to juri po Bosni?!
Svasta bih vam jos rekao, a  vec sam preterao.
IDITE NA RIBNIK

Za dve nedelje planiram da ponovim posetu pa ce biti slika

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    50,9 KB · Pregleda: 132
  • 2.jpg
    2.jpg
    60,3 KB · Pregleda: 157

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Jesam i danas ali samo jedan protfis.Pustili su obe elektrane,pa je voda ubijala.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Juče i prekjuče sam mušičario lipljene i pastrmke na Rzavu, a danas klenove na Nišavi.

Prilozi

• lipljen.jpg
    lipljen.jpg
    30,2 KB · Pregleda: 143
  • Klen i bambula.jpg
    Klen i bambula.jpg
    21,3 KB · Pregleda: 167
  • Sicevo Gorge.jpg
    Sicevo Gorge.jpg
    48,8 KB · Pregleda: 141

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
juce sam vitlao na moravi i bocnuo 20-ak klenova,od 100-300 g,fino...
Voda je bistra,ali izgleda da Han pusta sranja pa je boji,vide se one male slinice kroz vodu,bruka... :lurk: :aaa: :rambo: :machinegun:

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Obavijestili su me neki da ne znam bacati muhu. Zato smo danas malo musicarili po livadi i 'upecali' nekoliko 'komada' od 36 do 38 (m). MED#6-tica 120ft, plus nesto malo backinga, plus do kraja picikato ispruzeni predvez od 3 metra, minus par manjih neravnina na struni... Preko 36 ziher. Ili, osam velikih koraka preko nategnutog metra od 30m. Kada naucim bacati mozda uspijem dobaciti dalje.

http://www.youtube.com/watch?v=z5Gkz2HsJwc

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Danas smo se fino družili Kuzma, Đole, jr i ja, pritom kao i nešto peckali na srednjem toku Nišave.

Ja sam ganjao pastrmke, ali ovog puta ćorak. Malo sam bacao i Kuzmine bambule od poliuretana i upecao svog prvog klena na mušičarski pribor u ovom veku, he, he.  :D

Ujedno i prvu ribu na Bambulu.  :) Ujedno i prvu ribu na novi Vision komplet.  :lol:

Uhvatio sam 2, a onda opet probao na pastrmke, i opet ćorak... Nije svaki dan Badnji dan...  :blush:

Iskusni klenolovci su bolje prošli, uhvativši svako po desetak klenčića do 300 g.

Zox

Junior member
Učlanjen(a)
28.01.2007.
Broj reagovanja
0
alp je napisao(la):
Obavijestili su me neki da ne znam bacati muhu. Zato smo danas malo musicarili po livadi i 'upecali' nekoliko 'komada' od 36 do 38 (m). MED#6-tica 120ft, plus nesto malo backinga, plus do kraja picikato ispruzeni predvez od 3 metra, minus par manjih neravnina na struni... Preko 36 ziher. Ili, osam velikih koraka preko nategnutog metra od 30m. Kada naucim bacati mozda uspijem dobaciti dalje.

http://www.youtube.com/watch?v=z5Gkz2HsJwc

Inpresivno!!!  :drool:

Ovo je dužina za respekt, mada će se naći oni koji će tvrditi da tvoj metar nije ist kao njihovi  :doh:

:tbumb:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno