jutros, juce, prekljuce!
Ribnik
Raj na zemlji, sve sto jedan musicar moze da pozeli.
Vodio sam ljude koji nisu ribolovci, ali su ljubitelji prirode. Tako da nisam ispracen okom objektiva po kojekakvim vukojebinama sa kapitalnim lipljanima i potocarama u narucju. sve fotke i video apisi su napravljeni ispred kafane gde su gospoda zauzela busiju. Tu je snimljeno, izmedju ostalog i vadjenje dva lipljancica 45-50 (metar nemam obicaj da nosim), pa ce biti neki link na youtube ovih dana. Vazda je potocara palo na veliku majsku i lipljana na neku moju bubicu. Djole, hvala ti za cdc koji je stigao na dan polaska, da nije bilo tebe propao bih.
Da spomenem i jednu potocaru preko 60 cm. Vadio sam je u brzaku, na mestu gde je tok duplo uzi i brzi od prosecnog, a voda duboka i pored same obale. Borba je trajala bez preterivanja 20 min, a moj slt #5 je prosao test. Prilikom prihvatanja ribe, stap mi se savio vise nego sto sam zeleo iako mi je ruka sa meredovom bila nizvodno ispruzena... dobro je proslo. Za one koji su vec bili na Ribniku sledi informacija - nema potrebe ici u kapitalni deo revira. Jedino cega tamo ima vise u vidu vecih jedinki jeste kalifa, a ko to juri po Bosni?!
Svasta bih vam jos rekao, a vec sam preterao.
IDITE NA RIBNIK
Za dve nedelje planiram da ponovim posetu pa ce biti slika