Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):
1h na Rasini,samo jedan klen  :'( i to na mokru.
i meni je ovih dana jeo klen gotovo iskljucivo na mokre.na suve samo sitan pored obale

cvrchak

Newbie
Učlanjen(a)
14.06.2009.
Broj reagovanja
0
i ja sam pre par dana hvatao lepe skobalje na moravi  :smoke:

Prilozi

• P6120003.JPG
    P6120003.JPG
    118,1 KB · Pregleda: 158
  • P6120004.JPG
    P6120004.JPG
    93,7 KB · Pregleda: 153

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
images

Nesto ovako??

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Koja od ovih je tacnije??
:D

Prilozi

• beadhead_collection.jpg
    beadhead_collection.jpg
    26,3 KB · Pregleda: 161

Zacoola

Junior member
Učlanjen(a)
13.06.2009.
Broj reagovanja
0
Ovo su dobre, ali ne i zute nimfe koje takodje mogu da posluze za lov skobalja, pogotovu  Fazanov rep i Zecije uvo... Na slici koju si okacio su cuvene nimfe s leva na desno, Princ, Copper John, Zecije uvo i Fazanov rep. Nimfa koju pominje Cvrchak je najverovatnije napravljena od zutog dabinga za telo i grudi (moguce) , dok ostale komponente muve, kao sto su rep, porebranje, nozice i krilni pupoljci su varijabilni, i mogu da se naprave od milion materijala... Ja bih je napravio od sledecih materijala:

rep - sivi petao
telo - zuti dabing
rebra - bakarna zica
krilni pupoljak - sivo pero
grudi - zuti antron (dabing) i zeciji dabing
nozice moze, a i ne mora da ima, a ako bi ih pravio, na muvu bih stavio opet sivog pevca... Opet, tu moze da se kombinuje jos dosta...

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas se upisujem za juče,ali od danas sam na odmoru pa nema kašnjenja.Babuške pre kiše,oblačno vreme,voda mala,previše mala,riba se nabila u rupe od trave.Lepa zabava pre dosadnog posla.

Prilozi

• PRED KISU.jpg
    PRED KISU.jpg
    162,1 KB · Pregleda: 191

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Večeras me dobro zajebao krupan smuđ.Izađoh oko pola devet na vodu,voda minimalac,gusti crni oblaci sa svih strana nadiraše ka gradu,varaličari ništa,smuđu ni traga.Razduvao se dosadan vetar,umeren,pred kišu.Pokupiše se svi sa vode.Ne odustajem,vežem belog fox strimera i zabacujem što dalje na otvorenu vodu.Prvih par zabačaja,mrtva vožnja,ni udarac.Skraćujem daljinu,agresivnije povlačim.Odmah udarac,jak,sitan smuđ.Sledeća vožnja,pravo na vodu,puštam da struja ispravi kompletan sistem i krećem sa kratkim trzajima sa čestim pauzama.I baš u jednoj od njih lagani "tak".Kontra i štap ostaje savijen.Sedmica je dosta žilava ali se u dva pumpanja savila kao kifla,treće pumpanje i osećam labavu strunu.Srce bije kao ludo.Volim i mrzim taj osećaj.Kiša počinje i pakujem se.Dobro je,krupan polako ulazi...

Prilozi

• one more.jpg
    one more.jpg
    115,7 KB · Pregleda: 142
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno