Bolje je njemu da se drži planinskih reka,gore ima samo poskoka i šarki a ni trga živom blatuŠone je napisao(la):Danas sam mušičario sa @ledukriem ,odveo sam ga na moje lokacije koje se veoma razlikuju od niških terena ...medjutim Bucova ni od korova ,doduše bio je jedan deda varaličar ,koji je rovario sa leptirima i na kraju smo videli da je izvadio jednog nakačenog bucovčića i jednog jazića na stringeru ,oba zajedno nemaju više od 300gr..
![]()
prešli smo na rukavac u potrazi za nekim ribicama i evo ga ledukri na bambulu dobija jednu sunčanicu ..lepu
![]()
čoveka je lepo krenulo i nastavio je seriju sa crvenperkama na suvu muvu ,izuzetnih gabarita ...
![]()
i na kraju su i bucovi od muke krenuli da uzimaju bambule ,pokušavao je da trpa ribu u gaće ali mu ja naravno to nisam dopustio iako se vadio da mu trebaju za Niš i kao hoće da ih nosi Mixmasteru ..
![]()
ne naviknut na vojvodjanski teren ,čovek je krenuo da ulazi u vodu.."aoo bate pa nie ti ovo Nišaaava"
![]()
Tek sada je ukapirao gde je ,šta je i kako je ..,pružio sam mu prvu pomoć iskusno sa dugačkom granom ..to se na žalost ne vidi na fotkama...
![]()
hahaahahahahahaha ,kakve manekenske nožice...
![]()
eto ,sve u svemu bilo je zanimljivo zezanje ,druženje ..mušičarenje ..pa kako !!!
Šone je napisao(la):Danas sam mušičario sa @ledukriem ,odveo sam ga na moje lokacije koje se veoma razlikuju od niških terena ...medjutim Bucova ni od korova ,doduše bio je jedan deda varaličar ,koji je rovario sa leptirima i na kraju smo videli da je izvadio jednog nakačenog bucovčića i jednog jazića na stringeru ,oba zajedno nemaju više od 300gr..
![]()
prešli smo na rukavac u potrazi za nekim ribicama i evo ga ledukri na bambulu dobija jednu sunčanicu ..lepu
![]()
čoveka je lepo krenulo i nastavio je seriju sa crvenperkama na suvu muvu ,izuzetnih gabarita ...
![]()
i na kraju su i bucovi od muke krenuli da uzimaju bambule ,pokušavao je da trpa ribu u gaće ali mu ja naravno to nisam dopustio iako se vadio da mu trebaju za Niš i kao hoće da ih nosi Mixmasteru ..
![]()
ne naviknut na vojvodjanski teren ,čovek je krenuo da ulazi u vodu.."aoo bate pa nie ti ovo Nišaaava"
![]()
Tek sada je ukapirao gde je ,šta je i kako je ..,pružio sam mu prvu pomoć iskusno sa dugačkom granom ..to se na žalost ne vidi na fotkama...
![]()
hahaahahahahahaha ,kakve manekenske nožice...
![]()
eto ,sve u svemu bilo je zanimljivo zezanje ,druženje ..mušičarenje ..pa kako !!!
a šta muti vodu?Šone je napisao(la):izvuče se a?
joj kad bi ja mogao nekako da vidim neke ribe na barem pola metra dubine... pa da se igrama sa babuškama i sličnim živuljkama ..nego se mučim sa ovu moju kafenu boju vode..
![]()
Hvata li šta ova koleginica?zvezdan je napisao(la):Teška mutljavina zaista,ali...
Za bucova je to mnogo bolja voda nego ova,ali je zato ova dobra za babuške![]()
brankoogi je napisao(la):a šta muti vodu?
Šone je napisao(la):ovo ostrvo što se vidi je kad je Tamiš jako jako nizak ,to je ostalo pretpostavljam još kada su gradili branu i kada su prokopavali drugi tok za tamiš ,čak sam 100% siguran ,inače iskusno kažeš Zvezdane dobro je mesto za bucova obično se tu nalaze manji primerci ali i za svaku drugu ribu ,na primer od ostrva ka sredini korita tamiša je fenomelan deo za Smudja i soma ima tu i velike dubine i krša ,od ostrva ka mostu na desno je uvek bilo bucova ,štuke ,smudja ,šarana i svakojake bele ribe ..medjutim zimus je bilo čuda božjih tu ,jedan tip je u sred mresta smudja za jedan dan na dzig izvadio oko 50ak krupnih komada iz čamca baš na tom mestu ,soma su grabuljali 500-600m nizvodno u takozvanom Viru kad se ukrtožio. i...tako..riba je retka...ali je zato i sitna !!![]()
nadam se druže da si uspeo da povratiš boju struni ? znači jedna ruka fairy'a pa jedna ruka vima pa opet fairy pa prašak za veš po mogućstvu ariel ,dobro sušenje pa podmazivanje i nema da faliledukri je napisao(la):Sa shonetom sam proveo divan dan. od krupnog bucova ni traga, ali sam se s takvim domacinom super proveo. krivo mi jedino za one ribice sto mi nije dao da ponesem, a taman sam ih steknuo u cega.![]()
![]()