Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Ubi se danas pokušavaći da uhvatim ciljno skobalja,osim jednog udarca ništa,bataliću ga opet na duži period!!! :doh:

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
sašaPI je napisao(la):
Ubi se danas pokušavaći da uhvatim ciljno skobalja,osim jednog udarca ništa,bataliću ga opet na duži period!!! :doh:
Ja jedva 8 komada,ali na travu  :hammer: :hammer: :bleh:

Al.

Junior member
Učlanjen(a)
11.03.2009.
Broj reagovanja
0
288v66b.jpg

4pxbb7.jpg

2e493sl.jpg

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
danas na nekom kanalu sa veoma cistom vodom probao sam linjaka, ali.... nista od linjaka. Dok sam pecao puno njih prosli tuda i smetali mi, na kraju neko mi rece  da  cesto vuku mreze. Da se ne bih vratio kuci a bez dozivljaja upecane ribe, okrenuo sam se crvenperki.... 

Prilozi

• 13.09'09 (Medium).jpg
    13.09'09 (Medium).jpg
    154,3 KB · Pregleda: 111

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Jao,kako sam večeras bio spor i dekoncentrisan a imao sam dva udarca u pet minuta kao iz knjige!Ali ajde,sporost bih mogao da pripišem činjenici da sam dva dana patio zbog prehlade pa sam danas malo živnuo.Dunav ne veliki,ali jak,pustili su vodu da juri.Nigde kedera,nigde pljuskanja.Gledam onu vodu kako nosi,izgleda mi kao par dobrih smuđolova iz prošle godine.Namerno se pomerim iz svetla u pomrčinu,nekih 30 metara uzvodno.Bacam nekih 10. metara od obale,cucla strimer u laganom leru.Prvih desetak metara prelazim bez ikakvog udarca.Već me napušta osećaj a hvata me letargija.I onda,nije to bio udarac,nego je nešto pokupilo strimer i krenulo ka otvorenoj vodi,kao rukom ponešeno.Mislim da mi je čitava večnost trebala da shvatim da je smuđ zgrabio strimer i krenuo od obale.Dok sam ja kontrirao već je bilo prekasno.Psujem i ne mogu da verujem.Tržem se malo i bodrim samog sebe jer sam ispao budala.Bacam na isto mesto,vučem agresivnije nekoliko zabačaja ali ništa!Pomeram se  dalje nizvodno, i ponovo desetak metara nemam nikakvu akciju.Opet me hvata neka obamrlost,i baš tada mi tresne jako i kratko,pravi udarac dobrog smuđa.Kasnim sa kontrom dva minuta.Neverovatno,obliva me neki hladan znoj od nervoze i od bolesti i reših da napravim pauzu.Nikako nije bilo moje veče,a voda je nabila dva dobra komada u obalu koji su se stacionirali na desetak metara jedan od drugog,čekajući da im voda donese plen.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Nisi samo ti bio večeras "loše ruke" i dekoncetrisan...  :( Mislim na košarku...

U svakom slučaju - zanimljiva pričica!  :tbumb: Motivišuća!

Ja uzeo 4 dana godišnjeg odmora da malo pecam i završim prelom magazina, planirao sutra ujutru na bare da mušičarim štuku, kad ono - prehlada ko zmaj, jedva gledam!  :doh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Goci je napisao(la):
Nisi samo ti bio večeras "loše ruke" i dekoncetrisan...  :( Mislim na košarku...

U svakom slučaju - zanimljiva pričica!  :tbumb: Motivišuća!

Ja uzeo 4 dana godišnjeg odmora da malo pecam i završim prelom magazina, planirao sutra ujutru na bare da mušičarim štuku, kad ono - prehlada ko zmaj, jedva gledam!  :doh:

kakva prehlada, svinjski grip bre :hammer:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Pored nekoliko sitnijih,danas je tresnuo i ovaj.Riba u top formi,posle strahovitog udarca, čak je i skočio dva puta u pokušaju da dođe do trave.Nisam merio,odmah je vraćen!

Prilozi

• komad.jpg
    komad.jpg
    76,3 KB · Pregleda: 146

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Lep bucko  :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Jel mu ono pikavac pored usta ili neki strimer  ???

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Pikavac :doh:,to ti je neminovnost urbanog mušičarenja!

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
na nekom bliznjem kanalu

Prilozi

• 18.09'09 001 (Medium).jpg
    18.09'09 001 (Medium).jpg
    157,6 KB · Pregleda: 121
  • 18.09'09 002 (Medium).jpg
    18.09'09 002 (Medium).jpg
    56,3 KB · Pregleda: 103

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.012
Kako ti je ugojen ovaj bucko zvezdane sigurno je bila fešta izvući ga :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Jeste malo ugojen,tu mu je meračko mesto,kedera koliko voli,kad hoće on ih malo proredi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno