Danas sam vezivao...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Bas me briga dal' ce vama da se svide bitno je samo sta ce pastrmkice da kazu  :hammer:  ;)  :D
Ja sam lepo rekao u nekom od predhodnih postova da necu dozvoliti da vezujem musice do pred sam polazak na reku.Malo po malo nastanca se fina kolekcija i po koja rezerva i mirno spavam(kolko god mogu) pre izlaska na reku.E da i potrudicu se da pravim samo one imitacije koje su proverene i kojima stvarno lovim nema vise izmotavanja i punjenje kutija musicama koje nikad ne padnu u vodu i na kraju sezone budu razmotane.Necu vise da budem cvrcak  :D :D :D

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
U pravu si, najbitnije je da li ce ribama da se svide.

Ja imam i pitanje i savet

Da li izvadis podlaku iz dlaka i napravi ili obezbedi jedan ravnjac dlaka. Naravno da na ribe to nece da ima uticaja sem na malo vise estetike.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Podlaku izcesljam a za ravnjac dlaka ne koristim,mrzi me,jer kao sto i sam kazes nema uticaja na lovnost.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
....

p2070070resize.jpg

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Sasa dali je telo lak ili onaj prah(mrzi me da trazim kako se zove  :doh:) sto zagrevas upaljacem i tako u nekoliko slojeva?
Inace musica je ZLO!!!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
hvala crni,
telo je  epoxi a ispod kristal fles....mogucnosti su neogranicene jer je veliki izbor boja  :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
imam taj polietilenski prah ,ali nikako da probam sa njim....ova kombinacija je isprobana i radi

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Provalio si me Seb... ;) Nego daj slikaj ti neke tvoje imas ti odlicnih musica batali malo strimere  :D

Vrh Dno