Danas sam vezivao...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sebastian nam se bas razvezao  :) ...sve bolja od bolje , extra muve  :tbumb:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
Ja se spremam za klena i to unajveće. Ovako napravljene muve su mi skroz okupirale pažnju.

Prilozi

• Chub attractor CHARTREUSE.jpg
    Chub attractor CHARTREUSE.jpg
    61,4 KB · Pregleda: 185
  • Chub attractor ORANGE.jpg
    Chub attractor ORANGE.jpg
    59,2 KB · Pregleda: 186

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
1.016
Stigao mi paket sa Neretve, fina pera šljuke i kreje, pa sam za početak počeo da pravim armirane tulare.

Silvio, hvala brate!  :bye:

2qurn7k.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
evo još dve, još jednog istog caddisa samo na drugoj udici, nije ni tako loše...i morao sam da probam jednu ovu japansku da smotam.... zanimljivo, prvo se počne od glave s tim da sam ja dao patka umesto petla jer sam to osmislio kao mokru. Sutra ču da probam i jednu suvu na isti način. Baš me zanima kako če se pokazati na vodi.

Prilozi

• kebari.jpg
    kebari.jpg
    42,3 KB · Pregleda: 167
  • caddis.jpg
    caddis.jpg
    45,3 KB · Pregleda: 168

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Sebastijan.. MM... Strelac... Prelepi radovi  :tbumb:. Svaki model je prica za sebe... Svaka cast.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
hvala, čeka me dosta posla....treba obnoviti zbirku tj. zameniti malo.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
:) Vide se promene drasticne kod strelca. ide prolece a s njim i jake boje. MM standarno bez filozofiranja prave pravcate muve za ribolov, a Seb zafrancuzio, bolje i to nego da uckurasi  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Djole je napisao(la):
... a Seb zafrancuzio, bolje i to nego da uckurasi  :hammer:

ko kaže, nisam izdržo  :D :D skoknem do sobe gde radim muve da nešto uradim i slučajno ugledam okice urađene onako na žici i pade mi ideja....i za par minnuta evo ga  :lol:

Prilozi

• 17cm.jpg
    17cm.jpg
    31,9 KB · Pregleda: 167

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Babaroga :D, inace vrhunac mog umeca u izdradi musica :lol: Inace ne pravim ovakve za ribolov. Slika je sporet :mad:

opasna.jpg

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Djomla je napisao(la):
Babaroga :D, inace vrhunac mog umeca u izdradi musica :lol: Inace ne pravim ovakve za ribolov. Slika je sporet :mad:

opasna.jpg

Sinoć sam gledao neki horor (Tajanstvena sila - Man thing) ovo tvoje Djole ko da je iz filma pobjeglo :D

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Napokon prava ljepota super muhe sva troica seb,strelko,MM.
Sviđa mi se danica ali me izbor krila čudi donekle bolja bi bila bez njih skroz samo gusto pero pjetla i šluke malo podšišati s donje strane i to je to al opet je dobra :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
@Silvio, hvala....da, to je tačno za krila na danici...hteo samda vidim kako če to da izgleda pa sam ipustio tako inače u planu sam imaopar takvih bez krila sa gustim nogicama od petla i na kraju meke i to je to.

@Zvezdane, piše ispod slike 17cm  :) Kombinirao sam neke materijale aliuveliko je poliester. Iskren da budem, posle nekoliko strimera preko 20cm mi svi ovi i od oko 15cm izgledaju jako sitno, osečaj me vara da bi i crvenperku mogu njim da lovim  :doh: :hammer: a kada uradim neki od 5cm to je tek sitno. Taj če da bude za štuju...nek malo mrsi zube  :D

Vrh Dno