Mafke Fly
Full member
- Učlanjen(a)
- 17.04.2014.
- Broj reagovanja
- 1
sasats je napisao(la):cemu onda lovostaji ako ni jedna riba ne jede tokom mresta?![]()
Uze mi rec iz usta ???

sasats je napisao(la):cemu onda lovostaji ako ni jedna riba ne jede tokom mresta?![]()
Tihi83 je napisao(la):Stuka se hrani u mresu pecao sam je par puta na Joci u mrestu i odro se od ribe, pricam o ozbiljnim komadima, za ostale vrste ne znam...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tihi83 je napisao(la):A stani Nebo odkud vi sad znate da je deverika koju je Sone upecao bas tad jeb..la...?
Lupili ste glupost sad se vadite, normalno je da ne jede u samom cinu mresta kad bacaju ikru i mlec, jer ni mi kad se ne mrestimo ne drzimo sendvic ustima... Mozda ima i takvih ali oni su izuzetci...
Sent from my iPhone using Tapatalk
neba je napisao(la):za basa mi je malo cudno,jedino bih rekao da mozda ne "sklanja" sa gnezda uljeze kao smudj,eventualno isto kao i zenka smudja nakon polaganja ikre prva krece u lov,a u toku samog čina - JOK
Štuka,smudj ,deverika ni ne pogledaju hranu u mrestu! Smudja mozes samo "skinuti" sa gnezda, a štuku možes cimati vrhom stapa i jedva ce letargično da se pomeri,bacis kasiku na nju ona se ni ne pomeri
Hrane se samo ribe koje jos nisu polno zrele !!!!
Sa mrestom klena nisam upoznat ,al opet ne znam dal mislite na kalendarski mrest ili pravi cin mresta
neba je napisao(la):Cuva gnezdo![]()
neba je napisao(la):A strimeri ne?