Djole Nis
Hero member
Zbunjen si nista vise...zaboravi...
Opala koncetracija
Opala koncetracija
pa baš mali vodotokovi Srbije su prezahtijevni za pecanje. Kamen ovdje, kamen ondje.. Kako zabaciti da imaš drift na kratkom potezu bez paranja... Stootine pitanja i odgovora, a baš na malim rijekama.
Rocket man je napisao(la):Da li je potrebna neka velika znalost Castinga da bi se mahalo na malim planinskim rijecicama i potocima?![]()
na ovo pitanje odgovor je .....nije potrebna neka velika znalost Castinga . malo talenta , malo par puta da ti neko pokaze i mozes samostalno na pecanjeRocket man je napisao(la):Da li je potrebna neka velika znalost Castinga da bi se mahalo na malim planinskim rijecicama i potocima?![]()
mislim da moze. evo ti primer tolisnice jer vidim da pecas na njoj . na koliko daleko pecas tamo? uglavnom na 5-8m po onom granju pogotovo u gornjem delu iznad rudnika. ako neko nije u stanju da uz neciju pomoc za dva tri pecanja savlada rukovanje priborom na toj daljini onda bolje nek navadi gliste i ide na neku baru na babuske .mislim da savlada do mere da moze da upeca ribu a ne da ceo dan ne zakaci ni jednu granu .Milan VB je napisao(la):Sale, jer mislis da moze brzo da se savlada uspesna prezentacija musice na malim vrlo cesto obraslim recicama? pod uspesnim smatram da izbegnes da ti matica podvice predvez pod kamenje ili pod priobalno rastinje, da ne kacis po granju svaki drugi zabacaj i da zato sto moras da pridjes da otkacis musicu poplasis sve ribe na delu na kom si mislio da pecas itd...
Nema tu nekog Castinga, tu je bitno da savrseno vladas stapom i kanapom a to se ne uci lako... Jer svaki vir je nesto novo i zahteva neki nov manevar da bi kako treba plasirao musicu.
nikola, nije se podigla fama zbog americkih amerikanaca . podigla se zbog domacih amerikanacanikola renegade je napisao(la):Mislim da se podigla fama oko kastinga to sto se propagira na netu i sto forsiraju ameri nije bas u nekim situacijama izvodljivo ma kad bi doveo nekog od tih bacaca u lisinsku ili gornji tok jelasnicke upleo bi se ko pile u kucinutreba se prilagoditi uslovima i plasirati muvu sto bolje i nije bitno sto nije po nekim propisima :yeswink: