FC NA MALENIM PLANINSKIM RIJECICAMA

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
crni je napisao(la):
Bilo bi lepo da podelis tu tajnu sa nama neiskusnima.

Crni nisam misljenja da su ovde svi neiskusni to su tvoje reci  ;) ali za sada nek ostane na tome, verujem da i ti ne otkrivas sve trikove, moje misljenje je da se musicar uci dok je ziv  :tbumb:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Nema tu otkrivanja trikova, ovo shvati kao razmenu iskustava...
Citajuci forum mozes mnogo toga da naucis, a to je zbog toga sto su ostale kolege nesebicno podelile vlastito iskustvo sa ostalima.
  Bas zbog toga sto se ceo zivot uci svi trebaju nesebicno da dele saznanja i iskustva da bi svi brze napredovali...
A i licno mislim da u lovu klena presudnu ulogu igra sunjanje i prikradanje kao i pravilna prezentacija musice.
Neznam da li postoji jos neka taktika i ako postoji bas bi voleo da je cujem...

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Sto se mene tice,svaki savet bih podelio s kolegom i puno sam ih rado izdelio (ovo ne znaci da ocekujem savete  od Nikole),ali se

ne libim da pitam ako mi nesto nije jasno. Ne patim od  tog kompleksa,licno sam od Crnog dobio lepe savete a i od Tasica. Ne secam se da sam

vise ikog sta pitao,ovo su bila pitanja vezana za FT, koja su mi Tasa a i Crni nesebicno objasnili. Obojica su vrsni vezaci i nema tu srama.

I ja svakodnevno po nekom forumasu odgovorim i pojasnim neku ''tajnu'',od odrzavanja pribora pa do FT-a !

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ja bih "hodao" na kolenima eventualno ako bi mi se obecala Nikolina Pisek, a za klena nema teorije :hammer:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ni za jednu ribu još nisam pao na koljena,možda griješim  :hammer:
Po brzim planiskim riječicama nije problem,ali je problem na iole mirnijim vodama gdje možete proizvesti manji talas koji ide ispred vas.
E upravo on upozori ribu i tako upropastite neko mjesto.
Ja obično hodam po nekim đžunglama i jedini put je kroz vodu.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Zbog "dobre ribe " bi uvek na kolenima bio  :D :D :D meni ne smeta!!!Klena jock, ali delim Bokijevu strast 100%!!!Nikolinaaaaaaaaaaaaaa vrh Boki, dooooobra, sve 5  :nowink: :hammer:

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
Užasi promisluiteta... S bacanja po malim vodama ova dvojica tzavršiše na bacanju na Nikolinu... Doduše, bacanje je bacanje... 8)

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
:naughty:

2a8d3ca6e3b0251f60b135f6fccfaa75.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
al ste nasli ribu  :doh: kakvih ima na svakom koraku ova je grob obican  :D

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
Stvarno,iznikose neke lepotice svuda po gradovima,ima lepotica BRUKA. Pisekica bez sminke,ali ipak valja ;)

Ne treba mi kanap za ovaj ''ribolov'' ::)

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Sale nemoj tako, ne zive svi u Trsteniku.
Trstenik je poznat u nasem regionu po vrh ribama i zato nemojte da vas cudi Saletova konstatacija....

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Milan VB je napisao(la):
Nema tu otkrivanja trikova, ovo shvati kao razmenu iskustava...
Citajuci forum mozes mnogo toga da naucis, a to je zbog toga sto su ostale kolege nesebicno podelile vlastito iskustvo sa ostalima.
  Bas zbog toga sto se ceo zivot uci svi trebaju nesebicno da dele saznanja i iskustva da bi svi brze napredovali...
A i licno mislim da u lovu klena presudnu ulogu igra sunjanje i prikradanje kao i pravilna prezentacija musice.
Neznam da li postoji jos neka taktika i ako postoji bas bi voleo da je cujem...

Evo i mene bio u setnju pa zaboravih da se odjavim, ovako taktika je vrlo jednostavna nekome ce biti i smesna ali sam tako ostvarivao jake rezultate vidim mafketova recica cista nema gde da se sakrije jednostavno se udalji od obale pristojno da ne uznemiri klenove i baca da kanap vecom duzinom pada na travu a u vodu padne samo predvez on daleko stoji uspravno bez puzanja a klenovi uzimaju bez bojazni tako ja radim u pojedinim situacijama u mom kraju  :bye:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
To je Simsonova riba nemojte tako, molim postovanje za starijeg kolegu...
Evo reakcije kad je Lima cula sta je Simson izjavio na Org.-u  :D

Prilozi

• adriana-lima-alessandra-ambrosio-victorias-secret-fashion-show-2012-02.jpg
    adriana-lima-alessandra-ambrosio-victorias-secret-fashion-show-2012-02.jpg
    224,2 KB · Pregleda: 133

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
nikola renegade je napisao(la):
Evo i mene bio u setnju pa zaboravih da se odjavim, ovako taktika je vrlo jednostavna nekome ce biti i smesna ali sam tako ostvarivao jake rezultate vidim mafketova recica cista nema gde da se sakrije jednostavno se udalji od obale pristojno da ne uznemiri klenove i baca da kanap vecom duzinom pada na travu a u vodu padne samo predvez on daleko stoji uspravno bez puzanja a klenovi uzimaju bez bojazni tako ja radim u pojedinim situacijama u mom kraju  :bye:

Da moze i tako, mislim da vecina ribolovaca u takvim situacijama lovi kao sto ste opisali...

Vrh Dno