1. Od gore navedenih riba ubedjivo najukusnija reš pečena je krkuša
2. Posle nje dođe klen.
ALI!!! Neuporedivi su pastrmka i lipljen, oni imaju divno, kvalitetno i ukusno meso pa je bogohuljenje pržiti ih reš da se ne oseti ukus mesa. Kod reš pečene ribe ukus daju so, ulje, brašno i sve to malkice zagorelo... Tako da se nikada i nijedna kvalitetna riba ne prži reš :yeswink:
Bucov je priča za sebe. Iako volim i belu ribu, i beovice i bodorke i babuške i cverglane, iako mogu i volim da jedem i klena i mrenu i skobalja i ...
BUCOV JE BLJUTAV, NEUKUSAN, PUN KOSTIJU I NEUPOTREBLJIV. NAJGORI!!!
I greh ga je iz vode izvaditi da bi eksperimentisali kako da od njega uz sve moguće začine, mlevenja, reš pečenja i prepržavanja ubili njegov neukus. Amin
2. Posle nje dođe klen.
ALI!!! Neuporedivi su pastrmka i lipljen, oni imaju divno, kvalitetno i ukusno meso pa je bogohuljenje pržiti ih reš da se ne oseti ukus mesa. Kod reš pečene ribe ukus daju so, ulje, brašno i sve to malkice zagorelo... Tako da se nikada i nijedna kvalitetna riba ne prži reš :yeswink:
Bucov je priča za sebe. Iako volim i belu ribu, i beovice i bodorke i babuške i cverglane, iako mogu i volim da jedem i klena i mrenu i skobalja i ...
BUCOV JE BLJUTAV, NEUKUSAN, PUN KOSTIJU I NEUPOTREBLJIV. NAJGORI!!!
I greh ga je iz vode izvaditi da bi eksperimentisali kako da od njega uz sve moguće začine, mlevenja, reš pečenja i prepržavanja ubili njegov neukus. Amin