Mefisto018
Hero member
KER-shte AAA,nadaleko poznat...
Mixmaster je napisao(la):Ko pored mene počne ribolov ovakvim mlataranjem rukama, nogama i glavom, vrlo brzo me izgubi iz vida, jer ja bežim najmanje 300 m od čoveka koji se nasred reke klacka talasajući 100 metara vode oko sebe.
Ovo što pokazuje St. Igor na ovim snimcima bi možda bilo mudro na čamcu koji vas vozi po Karipskom moru, dok se nadate nekoj morskoj aždaji, ali na Vlasini, Nišavi, Mlavi, Studenici i Rzavu nikada neće, niti može zatrebati.
E mene bas te druge stvari vise zanimaju(vezivanje musica i ribolov) a verujem i 80% prisutnih na ovom sajturadovanz je napisao(la):"DEDA" je majstor za neke druge stvari,za "bacanje" ne![]()
crni je napisao(la):E mene bas te druge stvari vise zanimaju(vezivanje musica i ribolov) a verujem i 80% prisutnih na ovom sajturadovanz je napisao(la):"DEDA" je majstor za neke druge stvari,za "bacanje" ne![]()
![]()
Mixmaster je napisao(la):Bane, lakat mu se samo malo odvojio od tela kako bi mogao da zabaci, a štap očigledno pokreće zglobom šake, čije se savijanje pod ogromnim uglom jasno vidi na snimku. To što se lakat povremeno jedva primetno zaklati, je zbog inercije i opuštenosti.
Lakat mu se samo povremeno savije pod izuzetno malim uglom (nema razloga da bude nepomičan), dok šaka leti kao da je na kugličnim ležajevima.