Bez brige, ne kačim se ja sa takvima, naročito ako imaju pištolje i bombe. Ali nemam problema sa time da se zamerim običnom pecarošu koji ne poštuje pravila ribolova. U subotu sam recimo mušičario bodorke na barama i naleteh na jednog koji peca štuke na kedera. Odmah sam ga opomenuo i skrenuo mu pažnju da izvadi taj štap da mu ga kontrola ne bi oduzela. A on, pametnjaković, zna za rupe u zakonu i kaže da peca grgeča. He, he, ako ako, otklonićemo i taj propust na vodama oko Niša do kraja ove godine.
Inače upravo je do mene stigla vest da će se izgleda izdati nova naredba u kojoj će neki nedostaci predhodne biti uklonjeni. Nažalost, moguće je da će u toj novoj naredbi klen biti svrstan u treću kategoriju riba (te kategorije su jedna od mogućih novina) i biti zaštićen sa max 8 komada dnevno. Ipak, lovostaj će definitivno ostati.
Inače upravo je do mene stigla vest da će se izgleda izdati nova naredba u kojoj će neki nedostaci predhodne biti uklonjeni. Nažalost, moguće je da će u toj novoj naredbi klen biti svrstan u treću kategoriju riba (te kategorije su jedna od mogućih novina) i biti zaštićen sa max 8 komada dnevno. Ipak, lovostaj će definitivno ostati.