To sam slikao sa kalendara za 2021. koji daju u Nišu prilikom obnove dozvole za ovu kalendarsku godinu. Šta "ako" to stvarno ne znamkolega alexm,slabo se ovo vidi i pored uvecanja, ali sta ako upecam npr. samo crvenperke sveukupno ispod 5kg a imam na slici ovu cenu od 100 dinara, tj. nasta se ovo odnosi. i odakle su ovi prilozi, svanicni ili necija inicijativa, vidim slicno kod vojvodjana a i kod musicar.rs, ili npr. da klen nema ogranicenje-u mojoj dozvoli je 20cm-srbija, podrucje ibar, godina 2021.!
E da... Na ovim slikama je za klena minimalan dužina 20 cm (žuti krug uokviren crvenom linijom i maksimalno je 10 komada za poneti što je obeleženo na slikama zelenim krugom sa crvenom okvirnom linijom).kolega alexm,slabo se ovo vidi i pored uvecanja, ali sta ako upecam npr. samo crvenperke sveukupno ispod 5kg a imam na slici ovu cenu od 100 dinara, tj. nasta se ovo odnosi. i odakle su ovi prilozi, svanicni ili necija inicijativa, vidim slicno kod vojvodjana a i kod musicar.rs, ili npr. da klen nema ogranicenje-u mojoj dozvoli je 20cm-srbija, podrucje ibar, godina 2021.!