Musicarenje bucova

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
moram probat ako su još tamo  :whistle: ali se bojim da ih ne poplaši šnjura :doh:

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
ja čak mislim da i bambula u crnoj boji za te male do pokila može da odigra ulogu...

Sone dobra ideja, znas da hoce bucov bambulu. Inace, ako zelite da dobijete bucova suvom muvom, najbolje je za ovo doba godine neka veca jednodnevka i da bude ZUTA! Kad mislite da bucov ne jede, kad ne raubuje onako ludo, samo zabacite, malo duza voznja, i "SRK" eto bucova. Uzima musicu slicno kao beovica.

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Filip je napisao(la):
ima jedan dunavac gdje su bucovi do pola kile na površini, ne bacaju se samo šetaju po površini probao sam na varalice ali i kad najmanja varka padna na vodu oni se poplaše, imate li neko rješenje za njih kako bi ih mmogao uloviti na strimera ili na suhu muhu ::) ::) ::) ::)

Ima resenja...ostavi te male bucovcice na miru da porastu,pa se za 2-3 godine vrati na isti taj dunavac i probaj svojim najvecim strimerom  ;)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ajde bre ostavite se bucovčića od 500 gr  :p

inače šta je devojčice moje ,smeta vam vetar ,malo vam hladno a ? .. danas , uz  strahovite udare vetra i milion kolapsa strune Šone opet u akciji ..pazi sad...zvezdane druže moj bucovski !

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    115,7 KB · Pregleda: 204
  • 2.jpg
    2.jpg
    121,4 KB · Pregleda: 245
  • 3.jpg
    3.jpg
    165,3 KB · Pregleda: 230
  • 4.jpg
    4.jpg
    118,7 KB · Pregleda: 194

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
ajde bre ostavite se bucovčića od 500 gr  :p

inače šta je devojčice moje ,smeta vam vetar ,malo vam hladno a ? .. danas , uz  strahovite udare vetra i milion kolapsa strune Šone opet u akciji ..pazi sad...zvezdane druže moj bucovski !

Ono sto sam napisao za lov bucova suvom muvom, tice se i krupnih primeraka, preko kilograma.
A Sone, ovaj ti dobar!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
To bre Šone,i po kijametu treba juriti ribu.A da vidiš tvom drugaru danas kakva mrcina prohujala ispod strimera.Kad je blesnuo u onako modrom Dunavu,odsekoše mi se noge.Toliko je daleko kod mene da se penjem na vrh keja da bih bacio celu strunu,sva sreća pa leti ovaj TT kao nenormalan.Ipak,našao sam ga!Lov se nastavlja!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nego Šone,moraš da dođeš kod mene da jurimo bucova po vetru,da vidiš šta je tornado,a on bije u metar od obale :yeswink:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Zvezdane jao tačno znam tu scenu kad se zabeli ispod strimera  :eek: ,ma ima ti da mu uzmeš merku sledeći put 100% !

Će da dodjem ali po lepom vremenu ,sinoć sam celo veče imao glavobolju izgleda me je lepo produvalo ...

ledukri pretpostavljam da zavisi od terena ,teško da će da uzme suvu muvu krupan bucov na tamišu u onim mojim brzacima ..

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
ledukri pretpostavljam da zavisi od terena ,teško da će da uzme suvu muvu krupan bucov na tamišu u onim mojim brzacima ..

Moguce je Shone da bi uzeo i na Tamisu. Bas sam nesto razmisljao na tu temu. Onde gde smo bili, kod brane, on je cesto uz obalu onde gde je trava. Samo mu plasiraj musicu vezanu na 10 i da vidis cuda. Najveci bucov uzima najsmesnije. Kao belica. Samo je srkne. Bar su moja iskustva takva na J. Moravi. Inace nekad oce da je uzme samo kad je plasiras i pustis na voznju, a nekad na povlacenje. Jedno pitanje za tebe, mali off, jesi probao po onim zalivcicima crvenperkice. Mislim da je sad pravo vreme. A i dobro je mesto za bucka na suvu.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
off - na žalost rukavac je do skoro bukvalno bio prekriven sočevicom ,nije moglo da se peca uopšte tako da nisam ni probao ..

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
a jel se vi zovete samo medju sobom ili je dobrodosao bilo koji kolega koji bi da se druzi i ufati lepog bucova sa vama  ;)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Juče popodne na Tamišu ni traga ni glasa od bucova... izgleda da ću morati da čekam proleće :'(

Vrh Dno