Musicarenje klena u periodu novembar - mart

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Imam ja od koga da naučim, ne sekiraj se. Mene ne zanima to što pokušavaš da me naučiš.  Pecanje po barama sam prevazišao još u pubertetu.
prvo da naucis da se lepo ponasas i da normalno razgovaras . a ostalo se lako nauci  . sad si strogo drinski musicar i morava je bara za tebe? jos da ulovis ribu i tvojoj sreci nema kraja  :tbumb:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
I sa tobom ću kad izađeš iz bulje onoga koga neću da spominjem.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
u kom trenutku sam ja inicirao konflikt ? molim te da mi citiras post gde sam iz cista mira upao u nesto sto si ti napisao i poceo nenormalno da se ponasam? dobro procitaj ovo sto sam napisao , vrati se par strana unazad u ovoj temi i dobro razmisli ko nije normalan ....mada ni ja nisam bas pri zdravom razumu jer se raspravljam sa budalom 
i jebo te taj sto ga ne pominjes . batali vise da projektujes licne probleme na mene i pokusaj da budes normalan

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
sasa:
rade ako dozvoli voda i slobodno vreme najavicu ti se pa da obidjemo tvoje terene :tbumb:
najavljuju bas lepo vreme, osim sutra kad se samo oblacno!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
mnogo si se iznervirao? opusti se baki . zasto si uporan da se sa mnom svadjas a uopste me i ne poznajes . nisam cak ni osporio nesto sto si napisao na forumu jer nikada nista nisi ni napisao . koji paradoks  ???
moja boljka je na ovoj fotografiji . gledaj , citaj , uci pa ces se i ti razboleti od iste bolesti i veruj da ce ti biti bolje

63zi8p.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
zasto baki ? sta sam uradio da me toliko mrzis? jesam te malo zezao ali nije to bas toliko ... :(

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Da budem iskren, i ja sam tebe malo provocirao jer nisam siguran kakav si.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Da si jedan običan džukac i uvlakač. Nemoj da se ljutiš, takav sam stekao utisak.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Da si jedan običan džukac i uvlakač. Nemoj da se ljutiš, takav sam stekao utisak.
pobogu baki , kako da se naljutim na bolesnog coveka  :-\
ja sam naprotiv u tebi video sve pozitivne ljudske osobine . malo si nekulturan i psihicki neuravnotezen ali uopsteno sasvim si ok .
naivan si i izigravas tudjeg kera i ujedas umesto drugog . pominjes mixmastera koji ne verujem da zna da postojis i brze si se posvadjao sa njim . napadas mene jer si umislio neku moju povezanost sa njim i svaka se nasa prica zavrsi sa mixmasterom .
garantujem da postoju odgovarajuca dijagnoza za tvoje stanje ...ali u principu nisi los  :tbumb:

Vrh Dno