Musicarenje klena u periodu novembar - mart

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Hvala drage kolege, Milane nisi upravu na deset metra od ove ribe cekaju moja deca te kako ja pustim ovog nesrecnika skacu i facaju ga . navikla da jedu ove ispod mere pa onaj ostatak vrate, obavestio sam ih o novom nacinu merenja i vidim super im je zarumeneli im obrasici melina jedna. :tbumb: Strasni decake fala na komplimentu i daj molim te  zastiti autorska prava svojih postova kinezi su cudo :ninja:.. Japanac necete me se otarasiti tako lako :smoke:

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
saleja je napisao(la):
Milane nisi upravu na deset metra od ove ribe cekaju moja deca te kako ja pustim ovog nesrecnika skacu i facaju ga . navikla da jedu ove ispod mere pa onaj ostatak vrate, obavestio sam ih o novom nacinu merenja i vidim super im je zarumeneli im obrasici melina jedna. :tbumb:

:D :D :D
I kod mene je slicna situacija samo sto ja deci dajem mrezu za docek ribe kako bi produktivnost bila veca,a za merenja im  jos nisam objasnio "evo od sutra cu da im objasnim, ovi ostali su jos mali"  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Danas sam video mušičara na Nišavi, mislim da je mušičario klenove u periodu novembar-mart.  :tbumb:

Zapravo sam siguran da je bio period novembar-mart, plus sam siguran da je mušičario zato što je to nedvosmisleno bio mušičar koji peca mušičarskom opremom na mušicu, samo nisam baš 100% siguran da je lovio klenove.  :blush:

Gledao sam ga par minuta očekujuću ulov klena, što bi bio nepobitni dokaz da on mušičari klenove u periodu novembar-mart, ali je ulov klena izostao, a meni je postalo dosadno i otišao sam uzvodno da gledam patke. Nažalost patke su odletele pre nekoliko dana na jug, što je još jedan u nizu dokaza da je onaj lik mušičario nešto u periodu novembar-mart, delu godine kada nišavske patke nisu na Nišavi.

Nadam se da ovo moje današnje iskustvo može biti korisno nekome ko u periodu novembar-mart planira da mušičari klenove upotrebom mušičarske opreme na mušicu.

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Mala ispravka Gocijevog teksta: ne pise se periodu nego perijodu.  :yeswink:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
saleja je napisao(la):
Hvala drage kolege, Milane nisi upravu na deset metra od ove ribe cekaju moja deca te kako ja pustim ovog nesrecnika skacu i facaju ga . navikla da jedu ove ispod mere pa onaj ostatak vrate, obavestio sam ih o novom nacinu merenja i vidim super im je zarumeneli im obrasici melina jedna. :tbumb: Strasni decake fala na komplimentu i daj molim te  zastiti autorska prava svojih postova kinezi su cudo :ninja:.. Japanac necete me se otarasiti tako lako :smoke:

Nemoj sad da se vadiš, ovo si posle kritike trčao na Morave da slikaš jednog kako puštaš :D :D :D
Nego još se kaješ, bio lep i debeo, svima krče creva!!! A danas Sveti Nikola  :tbumb:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Mišljenja sam da na slici nedostaje deo repa klena (taman onaj deo gde se ne vide dva prstića kako ribu drže za rep da ne otidne nepovratno  :hammer::bleh:

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
Sad sam ukapir'o. Kad patke odlete na jug ostane nebranjena teritorija na koju se usele kormorani. Posto se mali klenovi jako bolje da ne ostanu bez repa koji im treba da dostignu polnu zrelost beže repom bez obzira. Vi im ustavari samo pomažete  da nađu sigurno skrovište  i da se pročišćeni kroz kanalizaciju vrate u Moravu.  :toalet:
Saleluja!!!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
zac, ti si ocigledno c&r ribolovac? to je ok i veoma pohvalno  :tbumb:
ali pre nego sto pocnes da kritikujes bilo koga trebalo bi da nam pokazes svoje reference . gde pecas , sta pecas , malo slika ulova ...i sl.  a onda naostri tastaturu i udri po kome hoces

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
Ma hteo sam ja Sasats ali me Saleja doveo u neugodnu situaciju. Pregledo sam moje ulove i nemam niti jednu sliku kako pustam ribu. 'El može jedan mrmoljak u zamenu.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
druze musicarenje dazdevnjaka je zabranjeno kod nas . ja na tvom mestu ne bi objavljivao tu sliku bez obzira sto si ulov vratio  :nowink:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Ha cuj... krce creva!? :hammer: :hammer: :hammer: pa utepase deca ovog debelog, a punu kesu nisam slikao zbog stomaka..Rep ceo nije na fotografiji jer sam zeleo da u zlatnom preseku bude samo sto se racuna.Ne znam kog si misljenja ali decu od malih nogu tj. od sad ucim sportskom ribolovu, dovijali su ga casno niko ga za rep drzao nije..
Sale bolje ga ne pitaj ko je ja sam ga provalio on je deo male tajne grupe koja deluje po forumima  i kontrolise "ciji je veci"  :naughty:, mozes ih prepoznati po kratkim zajebanim imenima.. pored toga cuvari su prirodnog ciklusa i zastupnice  ideologije "haluciogene zabe u Srbiji", zato ulov tog dazdernjaka nije slucajan. Usled loseg tripa na mrmoljcima desavaju im se ispadi te se tako daju prepoznati. Sad kad su provalili prirodni ciklus Morave  :toalet: nemoj te se cuditi ako pocnete da vidjate ovakve zabe po vasim rekama.

Sto i nije lose kad riba ne radi.

Prilozi

• hallucinogenic-frog-1.jpg
    hallucinogenic-frog-1.jpg
    22,2 KB · Pregleda: 155

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Ajmo sad salu na stranu........
Neki su podrzali ovog ZACA (neznamo sta je, da li je zena ili covek  ,posto se nije predstavio)lepo je naglasio SASATS u jednom postu,napada clana(saleja) koji je ucestvovao u temama kojima su se koristili i pocetnici i oni iskusnijiji i naucilili nesto...postavljao je odlicne fotografije .....a vi umesto da stanete u korist kolege stajete u korist onoga koji korsiti lazni nalog da bi pljuvao druge(zbog jedne slike sa sest  klenova... :doh:....zaebavate na tudji raacun...nisam u dogovoru sa Salejom cak ga i ne poznajem......tako da vas ne razumem stvarno....ako ne znate da hvatate ribu bolje pitajte nego da kenjate....pomoci vam neko..... :yeswink:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Brate jer znas ti i svi ostali sta je zezanje?
Neznam ko je stao na stranu zaca, vidi se da je Seleja ok lik i to niko ne spori, cak se i on zezao...

Vrh Dno