saleja je napisao(la):Milane nisi upravu na deset metra od ove ribe cekaju moja deca te kako ja pustim ovog nesrecnika skacu i facaju ga . navikla da jedu ove ispod mere pa onaj ostatak vrate, obavestio sam ih o novom nacinu merenja i vidim super im je zarumeneli im obrasici melina jedna.![]()

saleja je napisao(la):Hvala drage kolege, Milane nisi upravu na deset metra od ove ribe cekaju moja deca te kako ja pustim ovog nesrecnika skacu i facaju ga . navikla da jedu ove ispod mere pa onaj ostatak vrate, obavestio sam ih o novom nacinu merenja i vidim super im je zarumeneli im obrasici melina jedna.Strasni decake fala na komplimentu i daj molim te zastiti autorska prava svojih postova kinezi su cudo
.. Japanac necete me se otarasiti tako lako
![]()
pa utepase deca ovog debelog, a punu kesu nisam slikao zbog stomaka..Rep ceo nije na fotografiji jer sam zeleo da u zlatnom preseku bude samo sto se racuna.Ne znam kog si misljenja ali decu od malih nogu tj. od sad ucim sportskom ribolovu, dovijali su ga casno niko ga za rep drzao nije..
, mozes ih prepoznati po kratkim zajebanim imenima.. pored toga cuvari su prirodnog ciklusa i zastupnice ideologije "haluciogene zabe u Srbiji", zato ulov tog dazdernjaka nije slucajan. Usled loseg tripa na mrmoljcima desavaju im se ispadi te se tako daju prepoznati. Sad kad su provalili prirodni ciklus Morave :toalet: nemoj te se cuditi ako pocnete da vidjate ovakve zabe po vasim rekama.
....zaebavate na tudji raacun...nisam u dogovoru sa Salejom cak ga i ne poznajem......tako da vas ne razumem stvarno....ako ne znate da hvatate ribu bolje pitajte nego da kenjate....pomoci vam neko..... :yeswink: