Musicarenje u Srbiji -2016-

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jbt kako Oholi odma menja plocu cim se spomene ukidanje beneficija u trgovini polopropilenom  :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
Alo covece on je rekao, taj koji prodaje pribor i koji ima uvid u te parametre da je manje novih musicara nego prethodnih godina.

Osim sto si glup i lazov si. Napisao sam kratko i jasno da  je iz godine u godinu sve veci broj musicara, gledajuci i na godisnjem nivou. A ako si ocekivao nastavak godisnjeg prirasta musicara na nivou 2005/6 onda si jos gluplji nego sto sam mislio.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Jbt kako Oholi odma menja plocu cim se spomene ukidanje beneficija u trgovini polopropilenom  :hammer: :hammer:

Ahahahah Maricu, Oholi je inace bio moj generalni zastupnik odeljenja za polipropilen, pa je izgubio taj status :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Milane...sa tobom stvarno ne bih da raspravljam vise. Prosto ne mogu dovoljno da se spustim da bi shvatio neke stvari. A nemam iskustva da bih te dobio u raspravi

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Oholi podrzavajuci Sipsov post zaista HVALA,sad mi malo neprijatno  :hmmmm:

Milana cenim zato sto duugo postuje ali ne spusta gard, NIKAD. Ima pravdoljubivosti u njegovim postovima i samo lepih zelja za FF.
Samo mu zameram nepostovanje duplo starijih  kolega. Valjda ta moja stara skola bontona pa mi bode oci,inace mi simpa.

Evo sad da reknem koju. Pre par god. odem do poznatog  cuvarskog udruzenja sirom SR (nekada  :( )  u JA kod 1. coveka i u zelji da obnovim staru kratkotrajnu slavu Grze koje se stariji  secaju kao 1. revira u SR pod strogom rukom pokojnog Babica,ponudim pozamasnu svotu u kesu da se pokrene i VRATI Grza. Covek mi se zahvalio i kategoricno odbio moju velikodusnu ponudu jer je upravo  cekao pomoc od drzave.

Kes nije bio samo moj,vec od nekolicine lovatora koji nisu zalili hiljadarke u  evrima da se povrati grza. Toliko od mene,pokusao sam. :'(

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Da dodam,da 1. covek posto nije bio zainteresovan za novac,automatski u mojim ocima  skida sumnju po pitanju postenja. Niko ga ne voli,nekada je gruvao na sve strane  sem na pastrmskim vodama. Sada je 0 bodova cuvarska sluzba.

Kada sam ja pokusao da preduzmem nesto,cuvarska sluzba je  solidno radila.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Ne onim tempom kao pre 6-7-8 godina ali napreduje.
Evo ti sliinsone  :)

Mafke hvala na razumevanju... Drago mi je da se razumemo na neki nacin...
  Rekao sam i ja u jednom postu kada me je Slina pitala sta bi ja uradio, da bi pokusao da preko drzave nesto napravim...jer su se svi modeli, na koje se on pozivao posle kada mi se smejao i nazivao glupakom, pokazali katastrofalno u praksi...
I dalje mislim da je jedino trajno odrzivo resenje da u nekoj reci ima riba, to da drzava ucestvuje u tome preko nekog programa za zastitu prirode ili ocuvanje ugrozenih eko sistema ili nesto trece

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Milane divim se tvojoj energiji i srcanosti,ja sam zadrzao samo ludilo. Razocarao sam se. Neko rece '' ko hoce da peca,naci ce''.

Samo Milane,ne razumi me pogresno kao sliht neki,za Simpsona  sam dobio preporuku od musicara br.1 iz stare YU koji cak i izmislio rec ''musicarenje'' ( do tada se nazivalo...mrzim me da pisem, znate vec ). Vrlo je koretan ,pa i bez zarade cesto izlazi u susret  novim musicarima. Samo da se nesto okrece i desava, takav je temperament i mladalacki duh. Zuji na svee strane. Znaci veruj mi na rec,ozbiljam je igrac i posten sto je danas neverovatno za trgovce da bi opstali. Boki opstaje.
Nemoj si bre nervoza,pokupicu te Boze zdravlja  kada idem u KV kod cele familije i pokazem ti da se na Lopatnici-Tolisnici OZBILJNO radi.
Brat iz KV-a,saradnik casopisa ''Ribolov'',vlasnik ribo.-lovackog tipa udruzenje i klub. Poznaje sve zivo i ljude koji trenutno rade  na Lopatnici.
Znaci pecacemo nedaleko od tebe  :tbumb: Sprema ti se revir u komsiluku. Radi se nesto ipak. Uzivaj u mladosti,sta bih dao da se vratim bar 6 g.  :'(
Sv. vladika Nikolaj : '' Postuj starije od sebe, ako ni zbog cega drugog, pre tebe su culi za Boga '' !

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Mafke ovde nije vazno ko je ko u privatnom zivotu i koje su mu zasluge.
Ovde smo svi isti, imamo avatar, ime i ono sto pisemo.
Nemoj da sudite ko je u pravu u nekoj diskusiji na osnovu njegovih ranijih zasluga u zivotu nego po onome sto je napisano tj receno.
Ja Slinsona ne mogu da postujem zato sto je on svojim nastupom u mnogim temama pokazao da nije covek dostojan postovanja.
Razumem da se ne slaze sa mojom konstatacijom, ali je nedopustivo da me naziva glupakom, neznalicom, dijabolom, marsovcem itd samo zato sto nema ni jedan argument da dokaze da nisam u pravu i zato sto se ne slaze samnom...
ja nisat nisam cuo od njega osim toga da se musicari vise na svadjaju...
Lepo sam pokusao da mu objasnim da je smanjenje broja novih musicara godisnje, kao sto on kaze, u kombinaciji sa opustosenim rekama, pogasenim revirima, mrestilistima koji su pred zatvaranjem, bez novih planova i ideja... musicarenje u Srbiji u velikoj krizi i krece se silaznom putanjom i da mu obrazlozim zasto to mislim....
A on na to sve umesto da me razuveri i da mi navede razloge zbog kojih se ne slaze sa mojom tvrdnjom, on pocinje da me vredja i omalovazava...
I kako da postujem takvog coveka...za mene je on obicna slina zeljna paznje koja ne bira sredstvo da bude u prvom planu jer ocigledno boluje od onoga sto je mene prozivao da me niko ne poznaje... mogu da mu kazem da je uspeo, poznata je budalcina  :)

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Treba uvesti neka nova pravila koja su realna i da niko nije ostecen i koja su odrziva za dalju buducnost

Velike  salmonidne rijeke treba da ostanu slobodne za sve tehnike sportskog ribolova ,,  Manje salmonidne rijeke treba da postanu FF reviri  ali samo pola tih manjih  rijeka , ostalih pola da budu slobodne ,,, Neka to bude na period npr 20 g ili 30 g da neispadne da su neke rijeke zauvjek osudjene da budu samo reviri  FF,,,
  Neka se rotira svakoh 20 g onih pola sto nisu bili reviri da to  postanu kasnije  ,,,Lokalni ribolovci koji zive u neposrednom okruzenju tih revira  da imaju poseban status  jeftinije  dozvole  bilo dnevne ili godisnje npr 70 posto jeftinije,,,  Reviri gdje je FF treba da budu samo sa pravilom uhvati i pusti,,,, Ako povecamo mjere na 50 cm  i na slobodnim vodama ce se popraviti situacija i bit ce vise ribara najvise iz tog razloga  jer ce automatski biti vise ribe  dok ce na revirima biti cesce onih preko 50cm tako da ce FF reviri  biti mjesta za one koji idu vecinom na kapitalce ,,, 

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
milane vb  ti si prvi zapoceo sa uvredama sto se tice ove teme,,, Simpson ti je od pocetka objasnjavao normalno i raspravljao bez nekog vrijedjanja a ti si  nakon nekoliko postova napisao da je on,,, posljednja osoba koju bi pitao,,,  i tako je pocelo  izmedju vas dvojice to jest ti si poceo sa uvredama  na ovoj temi ,,, a onda si poceo da vrijedjas i druge,,,  Mene neinteresujes ti vec ova tema i tu temu nisi ti izmislijo vec ta tema postoji oduvjek,,,

A

Aleksandar993

Guest
Mafke Fly je napisao(la):
Sv. vladika Nikolaj : '' Postuj starije od sebe, ako ni zbog cega drugog, pre tebe su culi za Boga '' !

Prelepo rečeno!

Sent from my HTC One using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
dzolix je napisao(la):
milane vb  ti si prvi zapoceo sa uvredama sto se tice ove teme,,, Simpson ti je od pocetka objasnjavao normalno i raspravljao bez nekog vrijedjanja a ti si  nakon nekoliko postova napisao da je on,,, posljednja osoba koju bi pitao,,,  i tako je pocelo  izmedju vas dvojice to jest ti si poceo sa uvredama  na ovoj temi ,,, a onda si poceo da vrijedjas i druge,,,  Mene neinteresujes ti vec ova tema i tu temu nisi ti izmislijo vec ta tema postoji oduvjek,,,
Dzolix, opusti se. Ja bih se stvarno zabrinuo da me vredja covek. Kad to dolazi od ovog moralnog pigmeja sa zrnom graska umesto mozga, ne vredja me uopste.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Vrh Dno