Musicarenje u Srbiji -2016-

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Milane... vrati se u kovin...... ceka te marija terezija da nastavite gde ste stali.

A ti se vrati u Simsonovu bulju. Tamo ti je mesto, cim se slazes lsa njegovim sranjima.

simpson H je napisao(la):
Ahahaha BDP i musicarenje :hammer: :hammer: :hammer:

Pitanje je bilo ozbiljno.
Kroz primer da uporedis te dve stvari, tj kroz brojke. Da vidis da je usporenje rasta negativna stvar.
Musicarenje slepce napreduje kroz nove musicare, ali gledano statisticki belezi se pad novih musicara...
Sad sta je uzrok tog pada, to je odvojena tema, vidim da i to ne kapiras...
A ako se pominje rec pad onda to ide u prilog mojoj tezi.
Samo sto je problem da ti to shvatis.
Ne shvatas neke elementarne stvari a dajes sebi za pravo da sudis da li neko glup ili nije.

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Ti  Milane vb  izgleda hoces automatski da povezes  ekonomski pad  sa  padom  ribolova  i to jos  odredjene tehnike ribolova ,,, e pa bas zato jer je ekonomska kriza mnogi  ribolovci  varalicari  na  vodama bi mogli i prelaze na musicarenje jer je je jeftinije musicariti nego varalicariti kad se uzme u obzir cijena varalica naspram musice,,,,Ti ako hoces da povezes  ekonomski pad sa ribolovom pa mislis ako je  kriza da  je  automatski paralelno manje ribolovaca pa bas zbog krize  ljudi se jos vise okrecu ribolovu da se oslobode stresa ,,,,

pun si  kontradikcije,, 

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Druze nemam sta da ti odgovorim ako ne shvatas sta sam hteo da kazem i ako ne shvatas da ja ne izjednacavam te dve stvari.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
A ti se vrati u Simsonovu bulju. Tamo ti je mesto, cim se slazes lsa njegovim sranjima.

Pitanje je bilo ozbiljno.
Kroz primer da uporedis te dve stvari, tj kroz brojke. Da vidis da je usporenje rasta negativna stvar.
Musicarenje slepce napreduje kroz nove musicare, ali gledano statisticki belezi se pad novih musicara...
Sad sta je uzrok tog pada, to je odvojena tema, vidim da i to ne kapiras...
A ako se pominje rec pad onda to ide u prilog mojoj tezi.
Samo sto je problem da ti to shvatis.
Ne shvatas neke elementarne stvari a dajes sebi za pravo da sudis da li neko glup ili nije.

Ja stvarno ne znam koji je tebi kurac, dal je moguce da si toliko glup.

Ako je u brojkama izrazeno 2012 15 novih musicara, 2013 20 novih musicara, 2014 30 novih musicara, 2015 45 novih musicara, na kojoj to planeti se to zove pad? Jebote ja stvarno prostije od ovoga ne mogu da ti objasnim.

Ti si se uhvatio za period od pre 10ak godina kada je porast musicara bio ogroman u jako kratkom periodu ali sto to ne posmatras kao nultu tacku pa belezis od tada. Jer niko normalan ko ima i trunke mozga ne moze da ocekuje da se taj kratak period od 2 godine enormnog porasta uzima kao reper i pravilo za buduci razvoj. Po tom trendu svi ribolovci Srbije su uveliko trebali da postanu musicari. Jesi li bre normalan?

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Ti spominjes  stvaranje nacionalnih parkova prirode  i ocuvanje rijeka ,, Dali  na to mislis da zbog ekonomske krize nije moguce    jer ovi hoce da grade  protocne  hidrocentrale kao da ce ih to izvuci  ili narod sto kupuje jeftine parcele pored rijeka  pa onda kad su poplave  gradjani drzave moraju  da im pomazu  porezom i slicnim  ili mislis da nema dovoljno  kapitala  (kapitalista) za otvaranje  komercijalnih ribolovackih  revira,,,

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Dzolix da se ne lazemo, nije Srbija ni Bosna ni Slovenija a ni Crna Gora. Sto rece Sasats "nikad nece ni biti".Kod nas bi u najboljem slucaju moglo da postoji 2  komercijalna revira i to da budu na granici rentabilnosti. Gradac opstaje zahvaljujuci entuzijastima koji ga vode, da se tu gleda interes propao bi i Gradac jer nije ekonomski opravdano njegovo postojanje.

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Simsone nije meni nesto stalo da bude  bolje jeste da mi je i stalo,,, Ja se vise brinem da ne postane gore nego sto jeste ,, npr  Srbija  da ima Drinu desnu obalu bez hidrocentrala bila bi jedna od prvoklasnih rib. evropskih destinacija,,,,a  problem je sto bi u Srbiji moglo biti unisteno ko zna koliko jos rjecica zbog  HE  mozda na red dodje i Gradac i Moravica ,,,evo  ove godine gradi se na rijeci Sani  na sani im nekoliko FF revira  , prosle godine na rijeci Ugar  na ugru je bio FF revir vise ga nema,,,  Onaj kravatas  obecava javno da ce biti nove koncesije  za HE na vrbasu

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
nikola renegade je napisao(la):
Sto bi ti rusio stereotip , jer tebi nesto smeta musicarenje po planinskim potocima, meni ne smeta musicarenje ma koja reka je u pitanju , jbg mozda ti nisu pristupacni potoci i sad je to stereotip , smesno sta sve moze covek ovde da procita  ::)

Gde si ti pročitao da sam ja rekao da mi smeta mušičarenje na potoku????

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
2012 15 novih musicara, 2013 20 novih musicara, 2014 30 novih musicara, 2015 45 novih musicara, na kojoj to planeti se to zove pad?
Ne onim tempom kao pre 6-7-8 godina ali napreduje.

U jednom postu ti kazes da je prisutan stalan porast broja musicara a u drugom da je prisutan pad broja novih musicara.
Dogovori se sam sa sobom jel se broj novih musicara smanjuje ili povecava iz godine u godinu.

Ali na kraju krajeva to nije ni vazno, cinjenica je da je cela prica u krizi... a ovaj podatak o povecanju ili smanjivanju broja nema nekog uticaja na opstu sliku i svakom normalnom coveku je jasno da je trenutno mnogo gore nego pre...
A sad sta je uzrok tome, da li je predjasnje stanje bilo odrzivo ili nije, opet ponavljam je skroz druga prica...

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Sad se  rade protocne HE , klasicne  one sa branama vise  ne  jer su privatne firme u igri a privatnik nemoze  nekome oduzeti zemlju  tj iseliti narod sa nekog podrucja,,, Ako vlasnik zemlje nece da proda  nemoze ga niko natjerati,,,Ove sve HE sto se rade u Bosni su protocne cijevi  pored rijeke osim sto planiraju na Drini  tamo ce ici akumulacije,  ako uspiju ,nadam se da nece ,i po zakonu He su obavezne da poribljavaju ako su na nekoj rijeci ali sta to vrijedi,, Znam da  voda postaje bistrija  zbog brana  ali voda postaje i toplija zbog brana i nestabilna i na kraju neprirodna,,,

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Ti milane uvijek vrtis isto sto  zezas covjeka i nas  Stalno kriza pa kriza ,,kriza je oduvjek  od kako covjek poceo da hoda uspravno od pamtivjeka  kriza je sustina covjeka  ,, ja da imam sve na ovom svjetu tek bi onda zapao u krizu,,,

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Baki-Pa je napisao(la):
E to ne mogu da razumem. Pored toliko lepih tehnika pecanja, dostupnih informacija itd, neko ceo život peca jedno te isto. To je kao jagnjetina ispod sača, extra je, mogu da je jedem 2-3 ... 5 dana, ali šestog dana će mi doqrčiti.

Razumi je , jednostavno :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
U jednom postu ti kazes da je prisutan stalan porast broja musicara a u drugom da je prisutan pad broja novih musicara.
Dogovori se sam sa sobom jel se broj novih musicara smanjuje ili povecava iz godine u godinu.

Ali na kraju krajeva to nije ni vazno, cinjenica je da je cela prica u krizi... a ovaj podatak o povecanju ili smanjivanju broja nema nekog uticaja na opstu sliku i svakom normalnom coveku je jasno da je trenutno mnogo gore nego pre...
A sad sta je uzrok tome, da li je predjasnje stanje bilo odrzivo ili nije, opet ponavljam je skroz druga prica...

Nije u krizi, nema nikakve price pogotovo ne price u krizi, musicarenje je sport i individualna zabava za ljude i sve njih zabole kurac sta misli neki milan iz VB i dal se on potresao ili nije. Ljudi idu ne pecanje, vezuju musice, druze se, diskutuju na forumima, zezaju se, nema nikakvih svadja sem sa idiotima poput tebe. Cak je i solidno stabilna liga takmicara osnovana sa sasvim solidnim brojem klubova, u ovoj fin. krizi nije uopste lako placati sve te dazbine, clanarine i gluposti. Niko ne prica o krizi sem tebe i savrseno ih sve zabole za te nebuloze. Sve napreduje iz dana u dan, do pre 5-6 godina 20 ljudi u Srbiji je bacalo preko 25m , sad imamo najvise instruktora po glavi musicara u Evropi. Pribora na sve strane, materijala takodje, do pre 10ak godina musice se vezivale obucarskim koncem danas se diskutuje dal je bolji Sheer ili Veevus, prave se vrhunski stapovi od blankova, svakodnevno se regrutuju novi musicari, ljudi nalaze sebi drustvo za pecanje, samo milan sedi zaludan kuci i razmislja o nekakvoj krizi. Izadji iz pecine covece, udahni vazduh.

Vrh Dno