ivke ako ti stvarno zastupas rasinu ovde moracu da reagujem koliko vec sutra jer im pravis vise stete nego koristi

batali vise sluzbeni glasnik i sportski i rekreativni ribolov . po zakonu Član 43 Korisnik je dužan da sprovodi edukaciju ribolovaca. drugim recima duzan je da me obavesti o pravilima i propisima na nivou drzave a posebno o lokalnim kao sto je npr. zabrana koriscenja masinice u zimovniku u trsteniku . oni to uredno rade putem pravilnika koji dele uz dozvolu . bez obzira sto nije vazeci dokument to je nacin da me nauce propisima jer nisam pretplacen na sl. glasnik niti me interesuje sta tamo pise . taj pravilnik je amin za ribolovca i mora da ga postuje od reci do reci jer ce najebati od kontrole .
ove godine se provukla greska i ja sam uveren da ce momci iz rasine preduzeti sta treba da je poprave zato bolje idi na pecanje nago sto komplikujes stvar jos vise

ps. danas sam stigao tek iza tri da odem do morave . stao sam na mesto sa brzom vodom na koje niko nije hteo . bez hrane na plovak hvatio sam 8 riba za sat ipo vremena ukupne mase 5.600g . znaci riba radi i sutra idem opet pa ako si se predomislio cekam te na moravi