MixMaster wrote:
Opa jos jedan nas "Superstar" se javlja! I Oldsurehand je pravi "Showman". Provokacija je bombasticna, svaka cast. Kaze da ja propagiram fazon "cilj opravdava sredstva". Gresi. Ja sam musicar- cistunac.(Samo mi je prsluk umazan od sluzi, sperme, algi i sazvakanih jednodnevki koje pastrmke povracaju po meni) Ja lovim musicarskim priborom i moj cilj nije riblje meso. Da je tako, koristio bih mnogo lakse i efikasnije metode lova ribe i iskorenio bih ribe iz svih reka Srbije. Ove ribokradice koje sada haraju nasim vodama su totalni amateri za mene. Dakle, tu Oldsurehand gresi. Ali to mu nije glavna greska! Kaze da pogresno zabacujem, a vadim mnogo ribe!? Pitam se kako moze neko da gresi kod zabacivanja i vodjenja musice, a da bude uspesan? Nemoguce je to, dragi Oldsurehand. Uostalom, gde pise da sam ja uspesan musicar i da s lakocom varam ribe kojekakvim musicama. Da li je to neko video? Ja verujem samo svojim ocima. Oldsurehand kaze da ja ljude UCIM pogresnom bacanju. Ribolovci u nasim krajevima imaju jednog MIXMASTERA i stotine musicara koji razmisljaju, bacaju muvu, prilaze ribi i sve ostalo rade drugacije. Ja samo znam jedno: Ko je sa mnom provodio vreme musicareci, postao je OPASAN musicar. Ne mora da zajmi pare u banci za put do Patagonije ili Novog Zelanda, a jos manje Mongolije. Dokazace se ovde. Ne treba mu ni FFF. Ovde ima da napravimo FFBKZ i da potpisujemo diplome!
Na kraju hvala, Oldsurehand. Ti znas da volim ovakva "tupljenja". Ziv bio!
Yebote Mix ti si prolupao, mesas Oldsurehand-a ni krivog ni duznog u ovaj thread

To sam ja bre, tvoja nocna mora simpson :lol: :lol:
Idi odspavaj malo, udarila ti klenova sperma u glavu od silnog hvatanja zadnjih dana