Napiši na temi Tamiš (ako si tamo pecao) i to će biti jedna veoma korisna informacija za sve forumaše, jer će znati da ako odu na Tamiš postoji realna šansa da im velika riba nepoznate sorte par puta skuva iz strimera.Milanče je napisao(la):Opet se nerviramMalopre dođoh sa mušičarenja, i iako nisam ništa uhvatio jedna dobra, lepa i debela riba dvaput mi je skuvala iza strimera. I, šta sad i gde sad da podelim moja osećanja sa Vama?
I kroz 5 godina, kad neko čita temu Tamiš, opet će saznati da vredi otići na tu reku zbog velikh debelih riba koje kuvaju iza strimera.
A da si to napisao na temi Danas sam mušičario, i da se ta tema punila informacijama još 5 godina, šta misliš koja bi šansa bila da novi član foruma naleti na to?
Ovako, kad se registruje novi član, on će lepo da pogleda teme vezane za reke koje ga zanimaju, i ako je to Tamiš, neće mu biti mrsko da pročita svih 50 stranica o Tamišu.
Ili ti možda misliš da je bolje da pročita svih 2856 stranica teme Danas sam mušičario, tražeći poneki skriveni post o reci (ili ribi) koja ga interesuje?
A ako si prilično siguran da je bucov, napiši to na temi Bucov 2010. Nešto u ovom fazonu:
Malopre dođoh sa Tamiša, i iako nisam ništa uhvatio, jedna dobra, lepa i debela riba (najverovatnije bucov) dvaput mi je skuvala iza strimera.