compshop
Hero member
Od priobalnih poslastica, preferiram hladno pivo iz PRIOBALNE kafane 
kakav prikladan komentar,do suza se nasmejah :respect:compshop je napisao(la):"cija cuna veca....?"
![]()
Mixmaster je napisao(la):humphrey je napisao(la):ah obrati paznju posle toga kada u wc![]()
![]()
Hoces reci da si bolji ribar od mene?Hoces na crtu?
Humphrey, došli smo do moje omiljene teme. Posle ova dva pitanja koja mi upućuješ, vidim da razgovaram sa ribolovcem, a ne stjuardesom. Cenim to. Nisam znao da te muči to ko je bolji ribar. Hajde da premerimo to.
P.S. Možeš li da otvoriš temu za to, jer to nema baš toliko veze sa priobalnim poslasticama, kao što ja u šali napisah? Previše mi veruješ.![]()
compshop je napisao(la):Od priobalnih poslastica, preferiram hladno pivo iz PRIOBALNE kafane![]()
Nemoj tako Djole, evo ove nedelje 3 komada bez PDV-aDjole je napisao(la):A i molim adminstratore da mu promene NICK jer odavno nije COMPSHOP vec CAFFEESHOP![]()
Mixmaster je napisao(la):Huphrey želi da se nadmeće sa mnom u mušičarenju. Fenomenalno! Odavno nisam čuo bolju mušičarsku ideju. Pravi sportista-oduševio me.
Nije kao neki izletnici koji idu u ribolov samo zbog čistog vazduha, piva, livadskih zabačaja i gayish druženja. Svaka čast, Humphrey!
Nego, to nema baš mnogo veze sa mažnjavanjem jabuka, šljiva, trešanja, kokošaka, petlova, divljih patana, prasadi...i ostalih priobalnih poslastica.
humphrey je napisao(la):hahahahha rukavicu si dobio u lice,pevaj tico.....hoces reci da krades u ribolovu?(poslastice?)
Gayish druzenja?FC ? Da nisi u rektalnoj fazi?![]()
![]()
![]()
Zahvaljujem na pocasti blaster idi begaj more
![]()
![]()
![]()
Mixmaster je napisao(la):humphrey je napisao(la):hahahahha rukavicu si dobio u lice,pevaj tico.....hoces reci da krades u ribolovu?(poslastice?)
Gayish druzenja?FC ? Da nisi u rektalnoj fazi?![]()
![]()
![]()
Zahvaljujem na pocasti blaster idi begaj more
![]()
![]()
![]()
Humphrey, čim ti hoćeš da se nadmećeš sa mnom u mušičarenju, nema sad "ovo-ono" i "trte-mrte", a još manje "cile-mile". Počasti si zaslužio čim si pokazao sklonosti ka sportu. Gotovo, nema sad nazad. Danas si postao sportski ribolovac.
A ovo za krađu priobalnih poslastica je takođe zanimljivo. Sportski ribolovci u mom kraju ne kradu. Za nas su priobalne šljive, jabuke, višnje, trešnje, kupine...potpuno besplatne i sami vlasnici istih se nimalo ne protive kada uberemo po koji zalogaj (već sam pisao o tome). Dobro, malo sam preterao sa kokoškama, petlićima i prasadi, ali ne treba propustiti situaciju kada dobar pevac - stambolija odluta i izgubi se u priobalnoj džungli. Tada samo treba spasiti dobar hackle od lisica i jastrebova.
hahahhahaaa......Feanor je napisao(la):i da se odrede kvote...![]()