SAGE X

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Brate ako je jedan Reno koji pravi pišljivu Lagunu pobedio u kvalitetu Mercedes  ja cu da stavljam jajca na panj :D

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
simpsone , i ja bi voleo da su bolji italijani , ali na zalost nisu. motori su svaka cast . ali jebes motor , to je zadnja stvar koja ce da rikne . kada prosecan korisnik kao ja kupi polovan auto i godisnje prelazi do deset hiljada motor je nesto sto se nece pokvariti za vreme koje auto provede kod mene . ali kada elektronika koja je na italijanu kurac pocne da zeza onda si se sjebao skroz . i marea i stilo imaju problem sa npr bravom gepeka . neka glupa fora , pipnes dugme cuje se zujanje i otvori se gepek . poznajem dva korisnika stila i jednog fiat marea koji imaju opisani problem . zatim podizaci stakla i da ne nabrajam vise . jednostavno ima suvise opreme za malo para i verovatno je los kvalitet . to nisu neki vitalni kvarovi ali su nesto sto zagorcava zivot i kosta lepe parice .
Sale molio bih te da ne izmisljas i ne pricas nebuloze. Marea ima problem sa kvakom gepeka, tacnije sa plasticnom navlakom i problem se trajno resi za 200din. Sve od elektronike na Fiatu je Bosch , svaki el. motor je nemacke proizvodnje cak i protokomer je Bosch. Pa ako je elektronika problem, onda to pripisi Nemcima.
A da te cika Boki nauci nesto o Italijanskim vozilima sto treba da zapamtis zauvek. Oni uvek zure sa novim modelima iskljucivo zbog silnih nagrada po sajmovima pa su im takvi uvek prvi modeli-ishitreni. Svi "problemi" se resavaju u hodu pa su modeli iz sredine i kraja produkcije potpuno savrseni. Marea iz 1999 i 2002 nemaju veze jedna sa drugom sem sto isto izgledaju. Ali ne, kod Srba ostaju ta nebulozna pravila tipa "Italijani sranje, Alfa se tesko prodaje i Nemci su zakon" zato sto kao i vecini drugih stvari Srbi na to gledaju uobicajeno povrsno.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mafke Fly je napisao(la):
Vi ste kraljevi  :tbumb: Nije mi potreban forum RENAULT da bih se dopisivao. Ovo je 1 u 10 forum  :D

Na zalost Svabovi me zbinjuju srednjom klasom automobila,sta se desava ne znam ? Reno ih sika po kvalitetu trenutno.
Mafke na zalost Reno danas ne sika nikoga po kvalitetu. Sinonim za ime Reno je "kobra" jer svakodnevno vidis pored puta neki Reno sa podignutom haubom kao glava od kobre :)

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
simpson H je napisao(la):
Sale molio bih te da ne izmisljas i ne pricas nebuloze. Marea ima problem sa kvakom gepeka, tacnije sa plasticnom navlakom i problem se trajno resi za 200din. Sve od elektronike na Fiatu je Bosch , svaki el. motor je nemacke proizvodnje cak i protokomer je Bosch. Pa ako je elektronika problem, onda to pripisi Nemcima.
A da te cika Boki nauci nesto o Italijanskim vozilima sto treba da zapamtis zauvek. Oni uvek zure sa novim modelima iskljucivo zbog silnih nagrada po sajmovima pa su im takvi uvek prvi modeli-ishitreni. Svi "problemi" se resavaju u hodu pa su modeli iz sredine i kraja produkcije potpuno savrseni. Marea iz 1999 i 2002 nemaju veze jedna sa drugom sem sto isto izgledaju. Ali ne, kod Srba ostaju ta nebulozna pravila tipa "Italijani sranje, Alfa se tesko prodaje i Nemci su zakon" zato sto kao i vecini drugih stvari Srbi na to gledaju uobicajeno povrsno.

Boki, znaci  da nije nemacke elektronike italijanska kola bi bila djubre? :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
I u Ladama je kompletna elektronika, sa sve žicama, Bosch-ova.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ko se razume u npr alat zna da bosh ima zelenu ekonomsku i plavu profi seriju . razlika u kvalitetu je drasticna . mozemo da pricamo sta hocemo ali zna se sta je istina  :D jednostavno se poprica sa par majstora i ustanovi koje marke su im redovne na kanalu  i sa kakvim kvarovima .

bane

Junior member
Učlanjen(a)
02.07.2006.
Broj reagovanja
5
Proto, mislim da je  GPX,šušti manje nego Shark skin. Nisam baš upoznat sa novijim modelima struna . Za moj ukus je malo lakša. Solidno leti ali joj fali težine u glavi. Bolji bi bio neki Rio Gold ili Grand,čini mi se.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
ko se razume u npr alat zna da bosh ima zelenu ekonomsku i plavu profi seriju . razlika u kvalitetu je drasticna . mozemo da pricamo sta hocemo ali zna se sta je istina  :D jednostavno se poprica sa par majstora i ustanovi koje marke su im redovne na kanalu  i sa kakvim kvarovima .
Svaki majstor ce da potvrdi da su Nemci najbolji za prevoz pomija, kuke im lepse stoje, ovce se udobnije voze u prikolici i da u passat karavan stane najvise svinja. :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
91
@bane, a kako ti se stap cini, blizi TCX, Heliosu ili XP, ONE, Z axisu?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Po onom sto sam procitao po forumima mislim da je za nijansu brzi od One-a.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
91
maric je napisao(la):
Po onom sto sam procitao po forumima mislim da je za nijansu brzi od One-a.

More daću ja tebi pritku po guzici, interesujeme je motka ili ima nešto, ono "osećaj za filing" :nowink:
Pročitao po forumima, aman ko još veruje forumima  :bleh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
E tu sam te cekao. Pritka kao moj CTS ali na ribi milina :) ima duse :) to Sage ekipa prepisala od CTS-a

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
simpson H je napisao(la):
Svaki majstor ce da potvrdi da su Nemci najbolji za prevoz pomija, kuke im lepse stoje, ovce se udobnije voze u prikolici i da u passat karavan stane najvise svinja. :)

na marei se spusta ono parce ispod vrata od gepeka . sto je odlicno resenje kada izlaze prasici da ne polome noge ...posto su im kratke  :tbumb: razmisljao je dizajner o svemu  :yeswink:  :D

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Sale ja mislim da su sa tim na gepeku više mislili na pokojnike :D
Molim admine da naprave temu polovni automobili i prebace postove jer ima puno nas koje zanima Sage X. Stvarno je forum postao sprdnja upropaste se sve dobre teme.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Kobra predlazem da se kandidujes za moderatora. Kupis Sage X pa se uveris kakav je, nista jednostavnije :)

Vrh Dno