Sale molio bih te da ne izmisljas i ne pricas nebuloze. Marea ima problem sa kvakom gepeka, tacnije sa plasticnom navlakom i problem se trajno resi za 200din. Sve od elektronike na Fiatu je Bosch , svaki el. motor je nemacke proizvodnje cak i protokomer je Bosch. Pa ako je elektronika problem, onda to pripisi Nemcima.sasats je napisao(la):simpsone , i ja bi voleo da su bolji italijani , ali na zalost nisu. motori su svaka cast . ali jebes motor , to je zadnja stvar koja ce da rikne . kada prosecan korisnik kao ja kupi polovan auto i godisnje prelazi do deset hiljada motor je nesto sto se nece pokvariti za vreme koje auto provede kod mene . ali kada elektronika koja je na italijanu kurac pocne da zeza onda si se sjebao skroz . i marea i stilo imaju problem sa npr bravom gepeka . neka glupa fora , pipnes dugme cuje se zujanje i otvori se gepek . poznajem dva korisnika stila i jednog fiat marea koji imaju opisani problem . zatim podizaci stakla i da ne nabrajam vise . jednostavno ima suvise opreme za malo para i verovatno je los kvalitet . to nisu neki vitalni kvarovi ali su nesto sto zagorcava zivot i kosta lepe parice .
Mafke na zalost Reno danas ne sika nikoga po kvalitetu. Sinonim za ime Reno je "kobra" jer svakodnevno vidis pored puta neki Reno sa podignutom haubom kao glava od kobreMafke Fly je napisao(la):Vi ste kraljeviNije mi potreban forum RENAULT da bih se dopisivao. Ovo je 1 u 10 forum
Na zalost Svabovi me zbinjuju srednjom klasom automobila,sta se desava ne znam ? Reno ih sika po kvalitetu trenutno.
Boki, znaci da nije nemacke elektronike italijanska kola bi bila djubre?simpson H je napisao(la):Sale molio bih te da ne izmisljas i ne pricas nebuloze. Marea ima problem sa kvakom gepeka, tacnije sa plasticnom navlakom i problem se trajno resi za 200din. Sve od elektronike na Fiatu je Bosch , svaki el. motor je nemacke proizvodnje cak i protokomer je Bosch. Pa ako je elektronika problem, onda to pripisi Nemcima.
A da te cika Boki nauci nesto o Italijanskim vozilima sto treba da zapamtis zauvek. Oni uvek zure sa novim modelima iskljucivo zbog silnih nagrada po sajmovima pa su im takvi uvek prvi modeli-ishitreni. Svi "problemi" se resavaju u hodu pa su modeli iz sredine i kraja produkcije potpuno savrseni. Marea iz 1999 i 2002 nemaju veze jedna sa drugom sem sto isto izgledaju. Ali ne, kod Srba ostaju ta nebulozna pravila tipa "Italijani sranje, Alfa se tesko prodaje i Nemci su zakon" zato sto kao i vecini drugih stvari Srbi na to gledaju uobicajeno povrsno.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Svaki majstor ce da potvrdi da su Nemci najbolji za prevoz pomija, kuke im lepse stoje, ovce se udobnije voze u prikolici i da u passat karavan stane najvise svinja.sasats je napisao(la):ko se razume u npr alat zna da bosh ima zelenu ekonomsku i plavu profi seriju . razlika u kvalitetu je drasticna . mozemo da pricamo sta hocemo ali zna se sta je istinajednostavno se poprica sa par majstora i ustanovi koje marke su im redovne na kanalu i sa kakvim kvarovima .
maric je napisao(la):Po onom sto sam procitao po forumima mislim da je za nijansu brzi od One-a.
na marei se spusta ono parce ispod vrata od gepeka . sto je odlicno resenje kada izlaze prasici da ne polome noge ...posto su im kratkesimpson H je napisao(la):Svaki majstor ce da potvrdi da su Nemci najbolji za prevoz pomija, kuke im lepse stoje, ovce se udobnije voze u prikolici i da u passat karavan stane najvise svinja.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk