U svakoj muljačini, poslednjih 2-3 godine je Tihomir. Prvo glasanje da se profa izbaci iz lige, zatim "kapiten" Oholi i svetsko prvenstvo, onda Jadransko podunavski kup i na kraju Pastronjević. U svakoj čorbi mirođija.
Ostalih 13 je okrenulo glavu a mozda i manjemaric je napisao(la):I opet da ti ponovim da razumes, sto bre coveka ako je licenciran niste stavili imenom i prezimenom kad ste vec imali mogucnost? Ili mozda nije bio licenciran pa hajde da ga proturim kao Dekija. A ostalih 14 okrenulo glavu![]()
![]()
Joj Srbijo. Nemoj da mi vise pricate o postenju I musicarenju. Nemamo sta da pricamo.
Baki-Pa je napisao(la):Demagozi i dalje nemaju odgovore....
smoker13 je napisao(la):Ostalih 13 je okrenulo glavu a mozda i manjeja sam tamo bio da popunim broj kako bi se odrzao taj kup. Uopšte ne poznajem pomenutog Dejana, malog koji ga je menjao znam sa Djetinje jer cesto pecam tamo. Ne poznajem lično ni Marića, Tihog sam tamo video i upoznao jos neke ljude. Sta vise bio sam kao burek u svemiru tako da ne stajem ni na čiju stranu.
Ono što želim reći je da je Marić u pravu što postavlja pitanja... koja je poenta plaćati lekarske, kotezacije, putovanja i onda se pojavimo nas trojica-četvorica sa "sumnjivim" licencama ili bez njih, i popunjavamo neki broj? Šta bi bilo da nas je prosralo i da smo nas trojica iz moje ekipe osvojili prvo mesto? Onda bi morali ici na JPK a ja recimo ne zelim da se takmičim ni tamo ni u ligi, kao ni druga dva moja saborca.
Ukoliko nema uslova da se nešto odrzi onda to nemojte ni održavati, propustite jednu godinu, trenirajte, pecajte pa se lepo organizujte i napravite ligu, kup kako Bog zapoveda. Potražite jos neku vodu na kojoj bi se mogli takmičiti jer ovo iz ugla nas običnih smrtnika deluje izuzetno smešno.
Ovim postom ne želim nikoga da uvredim ni prozivam ali ljudi dajte više rešite nesuglasice i radite kako treba. Bistro!