Sendvicari

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
U svakoj muljačini, poslednjih 2-3 godine je Tihomir. Prvo glasanje da se profa izbaci iz lige, zatim "kapiten" Oholi i svetsko prvenstvo, onda Jadransko podunavski kup i na kraju Pastronjević. U svakoj čorbi mirođija.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Evo Maricu ja za tebe imam jedan konstruktivan predlog.

Dolazi nam izborna godina idu izbori za predsednika, napises plan i kandidujes se, od mene imas glas na slepo!!!

Uzmes kormilo u svoje ruke i pokazes nam kako treba da se radi!

Znaci vec imas jedan glas potredno ti je jos cetri da pridobijes svojim fantasticnim idejama i planom razvoja musicarenja u Srbiji!

I naravno za vreme svog mandata bezuslovno imas glas od mene za sve odluke koje budes donosio!

Evo da ne bude da ja kocim razvoj musicarenja u Srbiji, toliko ti dugujem...[emoji6]

Mene ces za svog mandata videti samo u sektorskom mestu!

Sent from my iPad using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ma Tiosave covece opet napominjem da je dosta vas uradilo dosta za Ligu. Pa ja sam prvi usao u Zagubicu da bi nas imalo dovoljno za Ligu a nisam pecao kod Marka u klubu. Pa posle bilo podjebavanje i stojicki sam sve podneo iako pre toga nikada nisam nimfario. Ali mnogo bre brljate. Vidi se da gubite elan za neke stvari i pocinjete da pravite kompromise oko sustine a toga ne sme da bude. Kukao sam na Pravilnik a vi ste srali po meni i govorili da se samo ja bunim pa ste ga na kraju promenili.
Ti vrlo dobro znas gde si gresio i zbog cega si neke stvari uradio ali ne mogu da ti dozvolim da me gledas u oci i lazes I izvrces stvari. Reci brate:'' Jesmo usrali morali smo da ubacimo coveka ne bi bilo 5 klubova koliko po Pravilniku treba'' i molim lepo. Sta mi palamudis I vices da serem a ja te lepo pitam da odgovoris sa da ili ne.

Mene isto kao tebe interesuje Sektorsko mesto nemam ja pretenzija niti bolesnih ambicija da budem satro neki Predsednik koga niko ne jebe 5%. Meni je reprezentacija na 1 mestu.

Pisao sam ranije sta treba. Ne mogu da verujem da ne shvatate da ce za 2-3 godine biti kraj Lige a da ne razmisljate da to sprecite. Pa Krausovic je vec mator covek, Sale Zupa ako vam ne dodje na takmicenje vi nemate sudiju itd. Moraju stvari iz korena da se menjaju.

Nemamo selektora jbt. Predlagao sam vam da se ode i prica sa Radojicom - Popom ili sa ljudima koji imaju vise iskustva od nas, ne mora da bude 1 selektor neka budu 3-ca vrsioca duznosti selektora.

Daj da nadjemo jos 3 coveka koja ce biti sudije da se obuce, ne mogu Zupa i Ermin da trce ko jeleni po stazi od 2 km tamo ovamo.

Ubacite u Odbor ili ti skupstinu MZS kako se vec zove ljude koji znaju vise od vas o ovom sportu. Koji ce mi klinac covek koji manje zna od mene.

Ima tu prostora da se stvari promene i kad se stvari postave na dobar temelj pojavice se ljudi koji ce hteti da se takmice i koji ce hteti da sponzorisu neke stvari.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Koji je plan Vlada Todorović napravio? Skeniraj ga da vidimo.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Mariću rise,kralju Gradačkih bukova i lipljena !!!
da te pitam ja nešto ,da li si ikada dobio smislen odgovor na bilo koje pitanje koje si ovom postavio,ikad?
Da to  bude odgovor bez postavljenog pitanja u njemu,da bude bez onih plačipičkećih smajlića i sličnih sranja,makar i pogrešan odgovor ili odgovor koji nije istina,bilo kakav? Ja mislim da nisi,gledajući forum ,ali ko sam ja da to znam.

Nisam se ulogovao ovde dugo vremena i ne bih da nije ovoga,jedino ste ti i Baki ostali da se borite sa ...(nemam adekvatan izraz)
Lepo je Baki napisao u svakoj čorbi mirođija
Forum upropašćen,ali ok,tako verovatno i treba

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pero druze da bih ti odgovorio moram da ti postavim 5 pitanja pa ako ne znas odgovor ili das odgovor nece biti dovoljno pa cu jos 5 itd u nedogled.  :hammer: :hammer: :hammer:  Nisam dobio.

Najteze je ljudima reci ''pogresio sam izvini'' Tesko je ljudima priznati da su pogresili. Ali jbg to moras da naucis ako hoces da odrastes da postanes muskarac. Niko nikoga ne bi nabio na kolac. Ok situacija je takva daj da vidimo ima li neko ko drugacije misli kako bi trebali. Nekad ne mozes da sagledas jasno stvari iz svog ugla.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Najlakse je reci Maric sabotira Ligu. Vozis kola u ambis a Maric sa zadnjeg mesta vice koci, a ti vices sta bre palamudis. I onda dodjes na 1 m od provalije i kazes evo Maricu uzmi volan. E jbg bas.

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
maric je napisao(la):
I opet da ti ponovim da razumes, sto bre coveka ako je licenciran niste stavili imenom i prezimenom kad ste vec imali mogucnost? Ili mozda nije bio licenciran pa hajde da ga proturim kao Dekija. A ostalih 14 okrenulo glavu  :hammer: :hammer: :hammer: Joj Srbijo. Nemoj da mi vise pricate o postenju I musicarenju. Nemamo sta da pricamo.
Ostalih 13 je okrenulo glavu a mozda i manje  ;)  ja sam tamo bio da popunim broj kako bi se odrzao taj kup. Uopšte ne poznajem pomenutog Dejana, malog koji ga je menjao znam sa Djetinje jer cesto pecam tamo. Ne poznajem lično ni Marića, Tihog sam tamo video i upoznao jos neke ljude. Sta vise bio sam kao burek u svemiru tako da ne stajem ni na čiju stranu.
Ono što želim reći je da je Marić u pravu što postavlja pitanja... koja je poenta plaćati lekarske, kotezacije, putovanja i onda se pojavimo nas trojica-četvorica sa "sumnjivim" licencama ili bez njih, i popunjavamo neki broj? Šta bi bilo da nas je prosralo i da smo nas trojica iz moje ekipe osvojili prvo mesto? Onda bi morali ici na JPK a ja recimo ne zelim da se takmičim ni tamo ni u ligi, kao ni druga dva moja saborca.
Ukoliko nema uslova da se nešto odrzi onda to nemojte ni održavati, propustite jednu godinu, trenirajte, pecajte pa se lepo organizujte i napravite ligu, kup kako Bog zapoveda. Potražite jos neku vodu na kojoj bi se mogli takmičiti jer ovo iz ugla nas običnih smrtnika deluje izuzetno smešno.
Ovim postom ne želim nikoga da uvredim ni prozivam ali ljudi dajte više rešite nesuglasice i radite kako treba. Bistro!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki-Pa je napisao(la):
Demagozi i dalje nemaju odgovore....
bd5c94ce4d542a154b6c28220f65d996.jpg

4eb8f40993e4ef277148adbfe19b8dbb.jpg

c838aae8cb841bd44d8fa73028abbe07.jpg

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
smoker13 je napisao(la):
Ostalih 13 je okrenulo glavu a mozda i manje  ;)  ja sam tamo bio da popunim broj kako bi se odrzao taj kup. Uopšte ne poznajem pomenutog Dejana, malog koji ga je menjao znam sa Djetinje jer cesto pecam tamo. Ne poznajem lično ni Marića, Tihog sam tamo video i upoznao jos neke ljude. Sta vise bio sam kao burek u svemiru tako da ne stajem ni na čiju stranu.
Ono što želim reći je da je Marić u pravu što postavlja pitanja... koja je poenta plaćati lekarske, kotezacije, putovanja i onda se pojavimo nas trojica-četvorica sa "sumnjivim" licencama ili bez njih, i popunjavamo neki broj? Šta bi bilo da nas je prosralo i da smo nas trojica iz moje ekipe osvojili prvo mesto? Onda bi morali ici na JPK a ja recimo ne zelim da se takmičim ni tamo ni u ligi, kao ni druga dva moja saborca.
Ukoliko nema uslova da se nešto odrzi onda to nemojte ni održavati, propustite jednu godinu, trenirajte, pecajte pa se lepo organizujte i napravite ligu, kup kako Bog zapoveda. Potražite jos neku vodu na kojoj bi se mogli takmičiti jer ovo iz ugla nas običnih smrtnika deluje izuzetno smešno.
Ovim postom ne želim nikoga da uvredim ni prozivam ali ljudi dajte više rešite nesuglasice i radite kako treba. Bistro!

Smokeru druze ne moras ti da ides na JPK. A mogu da vas i izbace kao neke pa da ne idete  :hammer: :hammer: salu na stranu stvarno ne moras da ides. Kontam ja u cemu je poenta, morao je da se popuni broj da bi se Klupsko drzavno odrzalo, samo me nervira sto mora da se palamudi na 5 strana da bi se doslo do odgovora.

Nego uradis to kao covek. Licenciras ljude oni dodju otpecaju i cao. Ja sam hteo da se licenciram za naredne godine samo da idem na Kup da bih mogao da idem na JPK i da se ne smaram po Ligi.

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Upravo to, čitam celo jutro vaše pisanije i prekurčilo mi :) pa sam pokušao da ti dam odgovor i evo ga... jeste, mali je pecao pod tudjim imenom (s tim sto mislim da većina nije obratila pažnju na to), nas par je brzinski licencirano za to takmičenje da bi popunili broj, takmičenje se održalo, najbolji pobedili i srećno im bilo. Zatvaraj prepisku  :D
PS -  ponavljam, skupite se, dogovorite se, rešite nesuglasice i nadjite najbolja rešenja za takmičenja...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
pa kako se ovi prave blesavi da ne znaju a pecao covek kod njih u klubu?

Vrh Dno