danas umalo da me deportuju u hag zbog genocida...ne znam da li sam nekada napecao bassova kao danas..od 5 ujutru kada svice pa do nekih pola 9 imao sam preko 30kom,a od pola9 -10 su krenul da rade kao ludi ,skoro svaki zabacaj je bila riba.upecah u tom periodu jos nekih 50kom...ma strasno kako je bilo..bacaj vadi kao na takmicenju...e sad,ulovi su bili mali,najveci je bio oko 400gr...uglavnom su svi bili kao dlan,moj dlan

..izjutra sam probao da ga trazim u malo vecoj dubini u sam mrak,sa vecim poperima ali ni jednog nisam upecao...mali su udarali i na veceg popera..posle kad sam skinuo i krenuo u obracun sa malima..uf uf uf...vreme izjutra veoma sparno i visoka vlaga,kasnije vec oko 9 bilo je preko 30step,inace ovih dana je konstantno oko 38c...vetric duva tek da mreska povrsinu,udarci snazni i obicno sa musicom u grlu,od muva gurgler narandzasti skroz a izjutra zuti poper....e sad znam da su mali,velikog je tesko iscackati ali mene ovi mali ispinjuvaju kao da su sami kapitalci ,ni jedan povredjen nije i svaki je zdrav otplivao...voleo bih da sam imao kameru ovo sve da zabelezim ali recima je tesko opisati sta se danas desavalo na jezeru...
usput sam i pokupio par varalica koje ce zavrsiti vrlo brzo na limundu u zamenu za materijal...eto spojio sam lepo i korisno