danas se vratih sa pecanja potpuno porazen...2 kidanja sam imao ,naime fluorcarbon mi 2x pukne,jednom zato sto je bio izgreban usled kacenja o vodeno rastinje taj mi je pukao na samoj kontri a drugi put mi ode u granje i naravno izduvam ga....treceg koji mi je jednom promamsio dok sam ga gadjao okacio sam popera od drvo,i tu sam ceo sistem pokidao sa sve konektorom.a konektor je ostao jer sam koristio 0.24 pedvez,nakon sto sam izgubio 2 doooobraa bassa,izrevoltiran zbog toga na kraju mi se desilo sta mi se desilo..inace ne pije nista vode ispod 0,20 predveza jer je teren neverovatno zajeban,pun granja i trske..
posle svega toga dobih jednog kilasa i jednog malo manjeg plus nekoliko od 300-400grama...poceo vetar da bije i ja pobegoh...
sta reci nego da sam izgubio danasnju bitku...ali nema veze to nas tera da se vracamo ribolovu,jedino mi zao sto jedan gurgler je ostao u ustima ribe dok je drugi koji je pukao na kontri posle par sekundi isplivao i njega sam uspeo da dohvatim...
sinoc je bilo kise pa se voda malo ohladila a riba zivnula pa pocela da griza kao luda...
eto to je danasnji izvestaj....ovaj put bez slika.....mrzelo me...