simpson H je napisao(la):Mafke zajebi te nozeve od turpija, gibnjeva, lezajeva i lopatica turbine, sve to je cisto sviranje qrcu. A domaci majstori itekako odvaljuju cene . Ako se toliko lozis dacu ti sajt pa naruci blank noza, uradi mu drsku i imaces vrhunski noz za par desetina evra i nesto malo truda. Nadji neko egzoticno drvo i imaces unikatan noz koji bi nasi "majstori" cenili 120-150e.
Mafke Fly je napisao(la):U BREEE BOKIIIIII,pa zar mislis da sam toliki tupson ja fanatik za nozeve od decijih dana. Pa naravno da se covek snalazi za seciva kako ume,noz sam dobio na poklon i bice mi ''radni noz'' ,a istom majstoru sam dao ''blankove'' SOLINGEN profi da mi odradi perverziju neku.
Drske radi od starih panjeva iz Morave koji su prirodno impregnirani '. JBG. zurim na posao ,slike tek sutra![]()
![]()
.
Momak inace daje sve od sebe i jako je talentovan,nema profi alat ( za sada ) ,talentovan i pedantan.. Pomoci cu mu oko tog alata, a ja cu se prihvatiti gravure u metalu i drvetu.Mada mi ti ''gravirani'' vise su za ormaric ustakljeni !
Isfiletirao si ti i lipljevinePROTA71 je napisao(la):Ma zar je birno kakav je celik na ovom nozicu, vazno da vrsi funkciju....kobaje, panja, slaninica, lukac.
Napravismo nauku oko obicnog noza koji nosimo sa sobom na pecanje..
Vec godina nosim rapalin noz za filetiranje i sa njim sam isfiletirao slanine i slanine...sira, paradaiza i gomile hleba naseg nasusnog..
jesko78 je napisao(la):Ti panjevi iz Morave su zakon. To kad se obradi nema potrebe da se lakira, a tek boja...
jesko78 je napisao(la):Ne bih rekao za ovaj gornji.