Šta nosite od noževa?

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Moj samuraj je u izradi jos uvek,snaga zmaja znanje samuraja sve sto mi treba,ionako nosim bajonet iz '45 kad idem na pecanje  :D
549919516962495009165104.jpg

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Druze jel bre to ti meni preporucujes tog tvog samuraja sa sve katane na prodaju  :mad: :mad:  :hammer: :hammer: :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Neko vreme sam bio totalno zaluđen tim stvarima, trenirao, skupljao hladno oružije pa tu i tamo neko vatreno....skoro svega sam se ratosiljo' ostadose mi samo neke drage uspomene: leptir, kama, bovi... i ovaj tanto kojega sam svojevremeno mnogo koristio i sada kad potegnem preko ruke brije kao prvi dan kada je postao moje vlasništvo (dobih ga kao poklon).

Prilozi

• tanto.jpg
    tanto.jpg
    236,2 KB · Pregleda: 175

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
acko23 je napisao(la):
a sad sta hvali ovom nozicu ,s,H.

Dizajnerski mu ne fali nista, sipatican EDC nozic, lagan, finih dimenzija. Tehnicki mu fali mnogo bolji celik za secivo jer je kineski 7Cr17MoV pandan celiku 440A.

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
simpson H je napisao(la):
Dizajnerski mu ne fali nista, sipatican EDC nozic, lagan, finih dimenzija. Tehnicki mu fali mnogo bolji celik za secivo jer je kineski 7Cr17MoV pandan celiku 440A.
jel druze koju skolu bre ti zavrsi. pa bre u ribolovu mi ne treba noz za klanje riba ako je to potrebno bolje na ledja pusku pa da je ocistim na licu mesta :doh:. ti se druze razumes u sve odakle pokupi toliko znanje. nije vezano za nijednu temu ali mi reci koliko sacmara sa olucenim cevima ima u proizvodnji ? pitanje samo za tebe . :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
A sto bre uopste pitas ako te ne zanima tudje misljenje? Uzmi brate sta ti volja.

Pitanje o sacmarama olucenih cevi treba da postavis nekome ko ne lovi 30 godina i nema pusku od 20.000e :)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Hehehe pitanje za lovca,isto da si ga pitao za smuđa na Dunavu!
Zadnji nož koji sam nosio sa sobom sam izgubio,mada sam sumnjao u posuđivanje na nn godina,prvo za šta vam treba nož?
Ja sam ga nosio a da nisam ni znao šta ću sa njim,obično svi kupuju neke xxl noževe a u stvarnosti,pravi ribolovčaki nož je tanak i po mogućnosti ima drčku koja mu ne daje da potone.
Takav nože treba da služi za čišćenje ribe i ništa više!

Bajonet iz '45,jel' od "emkulje"?  :hammer:

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
A sto bre uopste pitas ako te ne zanima tudje misljenje? Uzmi brate sta ti volja.

Pitanje o sacmarama olucenih cevi treba da postavis nekome ko ne lovi 30 godina i nema pusku od 20.000e :)
bravo u toza cevi  se slazem. :tbumb: drugo tema na forumu nije od kog celika nosite nozeve vec sta nosite od nozeva. mislim da je suvisno izjavljivati svoje znanje ne vezano za temu bar ja tako mislim a ti me ispravi ako gresim a cak sto vise i nisam te pitao za cenu puske  ;). ne hvali se sam :nowink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Secam se da je Nespetro u nekoj temi mozda cak i u ovoj predstavio svoj Puukko sa drskom od plute. Super noz al' ja se "primio" na ove preklopne pa skoro sve fiksne rasprodao. No sacuvao sam jedan Sandvik skandinavac kom planiram skorije da zamenim drvo mozda bas plutom.

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
acko23 je napisao(la):
... drugo tema na forumu nije od kog celika nosite nozeve vec sta nosite od nozeva.
A sta je to na nozu sto je vaznije od seciva? 
To je kao da kazes da je kod stapova nebitan blank.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
acko23 je napisao(la):
bravo u toza cevi  se slazem. :tbumb: drugo tema na forumu nije od kog celika nosite nozeve vec sta nosite od nozeva. mislim da je suvisno izjavljivati svoje znanje ne vezano za temu bar ja tako mislim a ti me ispravi ako gresim a cak sto vise i nisam te pitao za cenu puske  ;). ne hvali se sam :nowink:

Ne druze ti si konkretno meni postavio pitanje sta fali tvom nozu i ja sam ti sasvim iskreno rekao svoje misljenje. Niti sam rekao da mora da bude od tog i tog celika, niti sam ti nametao nesto.

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Secam se da je Nespetro u nekoj temi mozda cak i u ovoj predstavio svoj Puukko sa drskom od plute. Super noz al' ja se "primio" na ove preklopne pa skoro sve fiksne rasprodao. No sacuvao sam jedan Sandvik skandinavac kom planiram skorije da zamenim drvo mozda bas plutom.
ako je za ribolov nije li i pluta nehigijenska kao drvo?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Hajde citaj malo molim te da ti ne crtam sta sam napisao. Nigde nisam rekao da bih prepravljao noz za ribolov vec da bih prepravio NOZ koji imam sa drvenom drskom. Vec sam svoje misljenje o ribolovackom nozu rekao, nosim preklopni otvoren odozgo da se ne zadrzava stroka, prljavstina, krljust smudja i slicno. Promuckam ga kroz vodu posle upotrebe i to je to.

Vrh Dno