acko23 je napisao(la):a sad sta hvali ovom nozicu ,s,H.
jel druze koju skolu bre ti zavrsi. pa bre u ribolovu mi ne treba noz za klanje riba ako je to potrebno bolje na ledja pusku pa da je ocistim na licu mestasimpson H je napisao(la):Dizajnerski mu ne fali nista, sipatican EDC nozic, lagan, finih dimenzija. Tehnicki mu fali mnogo bolji celik za secivo jer je kineski 7Cr17MoV pandan celiku 440A.
bravo u toza cevi se slazem.simpson H je napisao(la):A sto bre uopste pitas ako te ne zanima tudje misljenje? Uzmi brate sta ti volja.
Pitanje o sacmarama olucenih cevi treba da postavis nekome ko ne lovi 30 godina i nema pusku od 20.000e![]()
A sta je to na nozu sto je vaznije od seciva?acko23 je napisao(la):... drugo tema na forumu nije od kog celika nosite nozeve vec sta nosite od nozeva.
acko23 je napisao(la):bravo u toza cevi se slazem.drugo tema na forumu nije od kog celika nosite nozeve vec sta nosite od nozeva. mislim da je suvisno izjavljivati svoje znanje ne vezano za temu bar ja tako mislim a ti me ispravi ako gresim a cak sto vise i nisam te pitao za cenu puske
. ne hvali se sam
![]()
ako je za ribolov nije li i pluta nehigijenska kao drvo?simpson H je napisao(la):Secam se da je Nespetro u nekoj temi mozda cak i u ovoj predstavio svoj Puukko sa drskom od plute. Super noz al' ja se "primio" na ove preklopne pa skoro sve fiksne rasprodao. No sacuvao sam jedan Sandvik skandinavac kom planiram skorije da zamenim drvo mozda bas plutom.