Strimeri za stuku

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Oči su sa prave strane udice, ali je raspred boja trebao biti obrnut... pošto će oko okrenuti udicu vrhom nagore, a tada će se i beli stomak na ovoj imitaciji okrenuti nagore ???

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Штуки није битно шта је горе а шта доле, кад је у питанју распоред боја.Једини што ми волимо да имам неког смисла

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ako je udica teža od očiju teško da če okice da obrnu udicu...ja sam probao davno pre tako na nekim modelima vezati pa udicu nije htelo da okrene...inače i o tome valja voditi računa.

Isto ako su leđa (krilo) duža to isto utiče na to da stomak bude dolje.

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Oci su na pravom mestu sto pokazuje i snimak koji seb postavio :yeswink:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
sebastian je napisao(la):
Dužina je sasvim ok. Sa sedmicom se može bacati sintetički strimer i od 20cm sa dobrim kanapom. Recimo te leteče glave i tako to bi te moralo dobro poslužiti. Ako se budeš držao tih 15 do 18cm  sasvim lepo bi moralo da se to baca tom tvojom sedmicom.

Smanji količinu materijala.

Slobodno ga veži do kraja ušice udice. Možeš da ga vežeš metodom E.Puljzija pa šišanje. Tako ja radim isto ove od Slinky Fibera ili pak da probaš tako da "izvlačiš materijal". Ta metoda je meni još draža jer šišanja je to veoma malo ili ga ni nema. Npr. vidim imaš tri izražene boje na strimeru. Ok. uradiš tako da napraviš tri pramena kojimaizvlačiš vrhove materijala da prameni postanu konusni. Leđa ako budu duža strimer dovija veoma zanimljivu riblju siluetu, ako je duži trupni deo opet dobiješ lepu silueticu. Pramen koji namenjuješ da bude stomak neka bude uvek kraći. Potrudi se da ne preteruješ sa materijalomu svim slučajevima mada se u tome svi kad kad ulovimo.

Ako koristiš takve oči za otežanje možeš to da radiš i ovako http://www.youtube.com/watch?v=DlE9jkFvQMQ
Ovde ovaj koristi bucktail te nešto perca na kraju a ti to sve možeš sa takvim pramenovima kako sam ti opisao.

Hvala Sebastiane! Ovo je od velike pomoci... :tbumb:

I materijal moram malo smanjiti. Udica je dosta laka pa kao sto Milance kaze, sigurno ce oci okrenuti strimer. Pravim drugi pa postavljam Sve dok ne budete zadovoljni.. :yeswink:  :tbumb: 

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
                                                                                  Udica 1/0
                                                                              rep kristal fles
                                                                        telo lisica bela i crvena
                                                                                  Glava srna
                                                                            oci(made in china)

Prilozi

• SDC12268.JPG
    SDC12268.JPG
    347,3 KB · Pregleda: 189

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Auuuu batice sve lepse od lepseg...ima li za mene koji???

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Ovo za bebe štuke,daj bre nemoj da škrtariš na materjalu-vidiš kakve "životinje"prave momci sa foruma ,fikni komšijinoj mački rep i dodaj na ovu tvoju kreaturu da je produžiš malo!  :yeswink:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Sale na podludjuj ga ...  :D

Evo i od mene "deciji" ...

Prilozi

• pike3.jpg
    pike3.jpg
    130 KB · Pregleda: 177

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ovaj je sa urokljive oci...protiv baksuza i malera  :bleh:

Prilozi

• pike1.jpg
    pike1.jpg
    179,5 KB · Pregleda: 235

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
sašaPI je napisao(la):
Ovo za bebe štuke,daj bre nemoj da škrtariš na materjalu-vidiš kakve "životinje"prave momci sa foruma ,fikni komšijinoj mački rep i dodaj na ovu tvoju kreaturu da je produžiš malo!  :yeswink:
:D :D :D :p    Nije valjda da niko ne juri stuke do 200gr. :hammer: :hammer: :hammer:

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Види Црног, он зна и стримере да веже. :tbumb:
Само малко повећај , бар за дупло.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Markovic je napisao(la):
Види Црног, он зна и стримере да веже. :tbumb:
Само малко повећај , бар за дупло.
Ucim se matori... :D
Znam da za stuku nema veliki strimer al' ajde da pitam,ako dupliram ima da izadju na nekih +26 cm a ja nemam Jocu u blizini,da ne isplasim ovu decurliju kod mene?  :D

Vrh Dno